Jump to content

Yolsuzlukta Diktator Sureci


evrensel-insan

Recommended Posts

17 Aralik ile kitleye sunulan yolsuzluk, rusvet, kara para aklama konusundaki ilk operasyondan gozaltilar ve tutuklamalardan sonra, aralarinda diktatorun oglunun da bulundugu ikinci operasyon tamamen durdurulmasi ve bu operasyonlari "paralel devlet" temelinde "ort/bas" etmeye calisan diktator, devletin her kademesinde oyle bir "yer degistirme depremi" estirdi ki, bu operasyonu DIKTATOR VE SUCLANANLARIN ALEYHINE YURUTECEK BIR MERCI KALMADI. 

Bunun ilk gostermelik "adil" ka arari, DIKTATORUN YOLSUZLUGUNDA RUSVED KONUSUNDA BUYUK NUFUZU VE YERI OLAN Zarrab icin alindi.

Yani "el konulan" mal varligindan "konan el" kaldirildi.

Bugun de "adil el kaldirimi" aciklamasi, tum 17 aralik tutuklulari icin geldi. Gerekce de tam diktatorun "ort/bas" etme cabasi dogrultusundaydi. Ne o efendim, elde tutuklularin suclanacagi kadar delil yokmus.

Bu yuzden yarin serbest birakilacak olanlar, rahatca kacabilsin ve kacarken de tum mal varligini beraberinde goturebilsin diye, DIKTATOR BIATCI SAVCI onlarin "yurt disina cikma yasagini ve ml varliklari uzerindeki eli kaldirdi.

Eee savci hakli, ses kayitlari, goruntuler, kasalar, ayakkabi kutulari ve iclerindeki paralar v.s. nasil delil olabilir ki! ONLARI ORAYA FAIZ LOBISI VE DIS MIHRAKLAR KOYMUSTU.

Bir seyin delil olabilmesi sadece gozalti ve tutuklama DIKTATORE KARSI OLANLAR ICIN GECERLI. Elde yok mu, sorun degil, sahtelerini hazirlarsin olur biter. Hani su meshur 5 nolu CD gibi.
__________________
Evrensel-Insan Yapilandirmaci Epistemoloji/Qua Felsefesi/Serbest Dusunurluk/Devrimci Sorgulama/Numenal Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...