Jump to content

Tarihin Cilvesi ve ABD/El-Kaide Ittifaki


evrensel-insan

Recommended Posts

Bilindigi gibi, ABD ikiz kulelerini kendi aciklamasi temelinde El-Kaideye vurdurduktan sonra, guya onlara savasacmak adina; Afganistan ve Irak'a BOP projesi ve emperyalist cikarlartemelinde saldirmisti.

 

Su gunlerde ise hemen hemen BOP projesindeki komplo tamamlandi ve kimyasal silah kullanimi bahanersi ile emperyalizm Suriye'ye Esad'i devirme ve kendinin emirlerini yerine getirecek bir iktidari kurma adina saldirma hazirliklarini tamamladi. Saldiri birilerinin iki dudagi arasinda.

 

Yalniz tarihin cilvesine bakin ki, guya savas actigi El-Kaide ile Suriye saldirisinda ITTIFAK YAPACAK VE ESAD'I ORTAK DEVIRMEYE CALISACAK.

 

Iste emperyalizmin gercek yuzu. Yarattigi besledigi yardim ve yataklik yaptigi terorizm ile hem savasir hem birlikte olabilmek.

 

Cunku dunku cikar onlari guya savastirirken, bugunku cikar birlestirdi.

 

Burada tek olan ise insanliga ve yasam basta olmak uzere onun her turlu hak ve ozgurlugune yonelik insanlik sucu islendigi.

 

Yalniz ne gam, emperyalizm bugun onu da kilifina uydurarak bu ittifakin mesru ve mubah oldugunu duygu ve vicdan somurusu yaparak, dunyayi kandirmaya calisiyor.

 

Burada tabiki emperyalist ve kendine pay gorenlerin cikari disinda, kandirilan dunya insanliginin ise hic bir cikari olmadigi gibi, uzerinde insanlik sucu isleniyor.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...