buddha Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 5 dakika önce, somebody yazdı: Olmuyor işte olmuyor olmuyor.. git dersine çalış da gel. Bana çözüm lazım. Benim firefox tıkır tıkır çalışıyor. Webproxy kullanıyorsan onlar javascripti iptal ediyorlar. Yada sağ tıkla kopyalamak için iptal etmiş olabilirsin. Sağ tıklayıp kopyalama yapmak için kullanılan eklentilerde sorun çıkartır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 1 dakika önce, MrBean yazdı: Benim firefox tıkır tıkır çalışıyor. Webproxy kullanıyorsan onlar javascripti iptal ediyorlar. Yada sağ tıkla kopyalamak için iptal etmiş olabilirsin. Sağ tıklayıp kopyalama yapmak için kullanılan eklentilerde sorun çıkartır. Nayır başka tarayıcdan giriyorum. Başka sitelerde giriş sorunu yaşamıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Şu an, somebody yazdı: Nayır başka tarayıcdan giriyorum. Başka sitelerde giriş sorunu yaşamıyorum Bende sorun yok o senin sorunun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Şu an, MrBean yazdı: Bende sorun yok o senin sorunun. Senin günahların yüzünden Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: 10 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos Başkalarında bu tür bir sorun olmuyor. O bilgisayara özgü bir sorun olmalı. Browser versiyonu, ayarları, çerez, vs temizliği, malware, işletim sisteminin güncelliği, veya işletim sistemi versiyonuyla browser versiyonunun uyuşmazlığı, vs bir sürü sebebi olabiliyor bu tür sorunların. Sorunun sayfada olmadığını başka bilgisayarlardan bağlanıp test ederek teyit edebilirsiniz. Bazen başka network’den bağlanmak da gerekebiliyor bazı sorunların lokal bir sorun olup olmadığını görmek için. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Eylül Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül Yönetim alçaklık yaparak bana iftira atıyor. Çoklu üyelik var dedi. Hiçbir kanıtı da yok. Bu yazdıklarımı silecekseniz küfür ederim. Mert olun biraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: 26 Eylül Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 28 dakika önce, Kovulmuş Üye yazdı: Yönetim alçaklık yaparak bana iftira atıyor. Çoklu üyelik var dedi. Hiçbir kanıtı da yok. Bu yazdıklarımı silecekseniz küfür ederim. Mert olun biraz. Evet, kanıt var. Kayıtlara göre IP eşleşmesi var. Kişesel bilgi olduğu için IP-numarası burada yazamam. Önce buraya iliştirdim ancak yanlış olduğu için geri kaldırdım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts