Jump to content

Şikayet

BA'AL

Recommended Posts

5 dakika önce, somebody yazdı:

Olmuyor işte olmuyor olmuyor.. git dersine çalış da gel. Bana çözüm lazım.

Benim firefox tıkır tıkır çalışıyor. :)

Webproxy kullanıyorsan onlar javascripti iptal ediyorlar.

Yada sağ tıkla kopyalamak için iptal etmiş olabilirsin. Sağ tıklayıp kopyalama yapmak için kullanılan eklentilerde sorun çıkartır.

1 dakika önce, MrBean yazdı:

Benim firefox tıkır tıkır çalışıyor. :)

Webproxy kullanıyorsan onlar javascripti iptal ediyorlar.

Yada sağ tıkla kopyalamak için iptal etmiş olabilirsin. Sağ tıklayıp kopyalama yapmak için kullanılan eklentilerde sorun çıkartır.

Nayır başka tarayıcdan giriyorum. Başka sitelerde giriş sorunu yaşamıyorum

Başkalarında bu tür bir sorun olmuyor. O bilgisayara özgü bir sorun olmalı. Browser versiyonu, ayarları, çerez, vs temizliği, malware, işletim sisteminin güncelliği, veya işletim sistemi versiyonuyla browser versiyonunun uyuşmazlığı, vs bir sürü sebebi olabiliyor bu tür sorunların. Sorunun sayfada olmadığını başka bilgisayarlardan bağlanıp test ederek teyit edebilirsiniz. Bazen başka network’den bağlanmak da gerekebiliyor bazı sorunların lokal bir sorun olup olmadığını görmek için.

• 1 ay sonra...
28 dakika önce, Kovulmuş Üye yazdı:

Yönetim alçaklık yaparak bana iftira atıyor. Çoklu üyelik var dedi. Hiçbir kanıtı da yok. Bu yazdıklarımı silecekseniz küfür ederim. Mert olun biraz.

Evet, kanıt var. Kayıtlara göre IP eşleşmesi var. Kişesel bilgi olduğu için IP-numarası burada yazamam. Önce buraya iliştirdim ancak yanlış olduğu için geri kaldırdım.