mantik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ateistforum'un asıl geçmek istediği server'a geçme işlemi tamamlandı. İki gündür tekrar çalışır durumda forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bora Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 (Erişmeye çalıştığınız http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=38773&st=6 şu anda kullanılamıyor.Adresi (URL) doğruyazdığınızdan eminolun, sonra da sayfayıyeniden yüklemeyideneyin.) foruma giremiyorum, problem bende değil bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen açıklasın. Esenkalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizbahar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ateistforum'a ulasamiyorum ben de. Bilgisi olan var mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bora Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ateistform bende açıldı girebiliyorum. Bilginize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ara ara kitleniyor, şu anda yine ulaşılamıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yine bir server sorunu var. Erişim gidip geliyor. Erişim gittiği zaman server'ın yönetim bölümüne bile giriş yapamıyoruz. Yani uygulama yazılımlarıyla falan ilgili bir soruna benzemiyor. Server'ın kendisinde bir sorun var gibi. Host şirketin teknik servisine bildirdik. Bakıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yine bir server sorunu var. Erişim gidip geliyor. Erişim gittiği zaman server'ın yönetim bölümüne bile giriş yapamıyoruz. Yani uygulama yazılımlarıyla falan ilgili bir soruna benzemiyor. Server'ın kendisinde bir sorun var gibi. Host şirketin teknik servisine bildirdik. Bakıyorlar. Arşivler ne zaman açılacak sayın Mantık?Yeni servera geçince açılacağını söylemişti Admin.Bildiğim kadarıyla yeni servera geçtik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Arsivler icin bekledikleri baska birsey var. Ondan sonra acilacaktir. Daha ne kadar surer bilmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murat-tlv Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sanırım yine sorun var.. dünden beri site açılmıyor bende Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts