denizbahar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Seri halde adam öldüren tabirinden sanırım "hızlı bir şekilde adam öldüren" anlamı çıkardınız ancak öyle değil; Seri halde adam öldürenden kasıt "seri halinde" adam öldürendir; Adam öldürme işlemini "sıraya bağlayan"dır. Bugün a'dan başlayıp sırasıyla b'yi, c'yi...k'yı....v'yi... öldürür. Şimdi öldürme işini bir sıraya bağlamış ve sırası geldikçe adam öldüren herkes seri katildir diyelim. Seri katil dememizin şartı da cinayetleri haksız yere işlemesidir. (Çünkü katil ancak haksız yere öldürene denir, haklı yere öldüren katil değildir.) Psikopatlar arasından da seri katiller çıkabilir ancaaak... "tüm seri katiller psikopattır" genellemesi yapılamaz. Seri katiller/öldürücüler 3'e ayrılırlar dedim ve yukarıda kimler olduğundan bahsettim. Haklı olanlara öldürücü/iş bitirici (terminator), haksız olanlara kemoş, diğerlerine de hannibal denir. La illahlah dedirttirsin insana yahu seri katil tanimlamasini kafana gore anlamak istiyorsan benim yapabilecegim bir sey yok. Ama uzmanlar senin gibi dusunmuyor gonderdigim yaziyi okuduysan zaten acik olarak goruluyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LA-illallah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bence senin uzmanların saçmalıyor; Her seri öldürücü seri katil değildir. Seri katil ile seri öldürücü arasında büyük bir fark vardır. Her seri öldürücü seri katil varsayılsa bile istisnasız her seri katil de psikopat değildir. Psikopat olan seri katiller olabileceği gibi psikopat olmayan seri katiller de vardır. İsminin başına prof. koymakla adam olunmuyor. Ben onlara tohtur olamazsınız demedimkine, adam olamazsınız dedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Hepsi birer merak, merak edersen bokta yersin, insanda yersin, öldürürsünde, misal veriyorum. Öldürdüğün andaki o psikolojini ve ne hissediğini kalem'e almak isterdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Seri katiller bence empatiyi iyi yapan insanlardır. Ancak sonraları büyük hayal kırıklığı yaşayıp katile dönüşüyorlar. Dolandırıcılar da öyledir. İyi insanken kazık yediği kişileri affedemez duruma gelir. O da tokatçılık yapmaya başlar. En iyi pezevenkler karısını çok seven aldatılmış adamlardır. En iyi orospular çok güvendiği arkadaşı tarafından satılanlardır. Bunları toplum yaratır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts