Jump to content

Allah, Orada Öyle Demek İstemiyor


alpinçayırı

Recommended Posts

Caner Taslaman, Emre Dorman, Edip Yüksel gibi sinir olduğum yeni nesil modernist şarlatan yobazlardır. Bu sahtekarlar, insanları hala daha İslam dininde tutmak için kırk takla atarlar: Yok 19 mucizesi falan zart zurt vb. saçmalıklar...

Ayette açık bir şekilde "oruç tut" diyor mesela bunlar diyor ki yok "Allah, orada öyle demedi." Miras dağıtımı gayet açık yazılmış, yok "aslında orada şöyle denmek istendi". Kur'an'ın bazı ayetlerinde açıkça "düşünme organı kalptir." diyor, modernistler ise "yok aslında öyle değil de falan filan." Ya bi bas git seni gidi adi sahtekar... Artık internet sayesinde insanlar gerçekleri görüyor ve sizin o modernist yalanlarınız günyüzüne bir bir ortaya çıkıyor. 

Link to comment
Share on other sites

  • alpinçayırı başlığı Allah, Orada Öyle Demek İstemiyor olarak değiştirdi

Kuran açıkça soykırıma ,cinayete ve işkenceye teşvik ediyor.

Allah putu geçmişte sadece kendisine inanmadıkları için ne kadar toplumu yok ettiğini övünerek anlatıyor.

Allah putu sadece kendisine inanmadıkları için insanları ateşte diri diri yakacağını gururla anlatıyor.

Allah putu yeryüzü tamamen arapların olana kadar savaşın , öldürün , tecavüz edin diye bas bas bağırıyor ve elçilerini bağırtıyor.

Bütün bunlar açıkça insanlık suçlarıdır. Evet sadece allah putunu kabul etmedikleri ve araplar gibi yaşamadıkları için böyle yapacağını söyleyen biri insan olsa idam edilir. Bu bir zihin hastalığıdır.

Ve işin ilginç yanı da bunları kutsal ideal görenlere başka yerden bir zarar geldi mi onlara acıyorsunuz..

İlgili kuran cümleleri;

Rasûlüm! İşte sana anlattığımız bu şeyler, o helâk olmuş memleketlerin ibret dolu bir kısım haberleridir. Onlardan kiminin izleri hâlâ ayakta dururken, kimisi de biçilmiş ekin gibi yok olup gitmiştir.

 

Boyunlarında halkalar ve zincirler olarak kaynar suya sürülür, sonra ateşte yakılırlar. "  (Mü'min, 70-72).

 

İnkâr edenlere ateşten elbiseler kesilmiştir. Başlarına kaynar su dökülür de bununla karınlarındakiler ve derileri eritilir. Demir topuzlar da onlar içindir. Orada uğradıkları gamdan ne zaman çıkmak isteseler, her defasında oraya geri çevrilirler. Ve kendilerine "yakıcı azabı tadın"denir.  (Hâcc, 19-22).

 

onlar için kuru dikenden başka yiyecek yoktur.ne semirtir nede açlığı giderir.(gasiye,7)

 

Rabbin, halkı zâlim memleketleri yakalayıp cezalandırdığı zaman işte böyle cezalandırır. O’nun cezası, gerçekten çok acı verici ve pek şiddetlidir.

 

Yeryüzünde ne varsa hepsi, hatta bir o kadarı daha zulmedenlerin olsa, kıyâmet günü o korkunç azaptan kendilerini kurtarmak için hiç şüphesiz bunların hepsini fedâ ederlerdi. Çünkü o gün daha önce hiç hesaba katmadıkları kötü şeyler Allah tarafından karşılarına çıkarılacaktır.

 

Görmediler mi ki, onlardan önce yeryüzünde size vermediğimiz onca imkânı kendilerine verdiğimiz, gökten üzerlerine bol bol yağmur indirip (evlerinin) altlarından ırmaklar akıttığımız nice nesilleri helâk ettik. Biz onları günahları sebebiyle helâk ettik ve onların ardından başka nesiller meydana getirdik.

 

Allah hakkında yalan uyduran veya O’nun âyetlerini yalanlayandan daha zâlim kim olabilir? Şüphe yok ki zâlimler kurtuluşa eremezler.

 

https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/18090-cehennemdeki-işkence-yöntemleri/page/2/

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...