Jump to content

İlginç Sosyal Medya Videoları

Martin Eden

Recommended Posts

• 3 hafta sonra...
2 saat önce, Jonny Kim yazdı:

şimdi bu adamların aldığı parayı harcarken vicdanı rahat mı

Bizde böyle yaşarken bir de nas Felak diyorlar ya gelde ateist olma yav arkadaş

250px-Ibrahim-tatlises-yasamak-bu-degil-plak.jpg

İbo da iyi kazandı. Vurulup felç kalana kadar. Çalış seninde olur der  ona sorsan şimdi :)

Başlıkta ki niteliklere sahip olarak lanse edilmiş ancak Atatürkçü olduğu için ihraç edilen hemcinslerine destek verecek karekterden yoksun

Bizim dönemimizde TSK personel alırken en çok düzgün bir karaktere dikkat ederdi 

Tabii askeri okulların başına cemaat sübyancısı kılıklı birisi gelirse TSK da bu hale gelir

Ntv de lise yıllarımda çok severdim 

Geceleri nba maçları için kalkar , film ve dizilerini ve diğer programlarını keyifle izlerdim 

Türk televizyonculuğunda hiçbir benzeri yoktu o dönemler

Fakat ya diğer sektörlerde de olduğu gibi bu işi bırakacaklar yada hükumetin yardakçısı olacaklardı bu kaçınılmazdı

Çünkü karşılarında hiçbir kural tanımayan saygı ve özgürlük nedir bilmeyen yobazlar vardı

1 dakika önce, Jonny Kim yazdı:

Başlıkta ki niteliklere sahip olarak lanse edilmiş ancak Atatürkçü olduğu için ihraç edilen hemcinslerine destek verecek karekterden yoksun

Bizim dönemimizde TSK personel alırken en çok düzgün bir karaktere dikkat ederdi 

Tabii askeri okulların başına cemaat sübyancısı kılıklı birisi gelirse TSK da bu hale gelir

Ntv de lise yıllarımda çok severdim 

Geceleri nba maçları için kalkar , film ve dizilerini ve diğer programlarını keyifle izlerdim 

Türk televizyonculuğunda hiçbir benzeri yoktu o dönemler

Fakat ya diğer sektörlerde de olduğu gibi bu işi bırakacaklar yada hükumetin yardakçısı olacaklardı bu kaçınılmazdı

Çünkü karşılarında hiçbir kural tanımayan saygı ve özgürlük nedir bilmeyen yobazlar vardı

Not :Soldakinin o kılıklı ne iş yaptığını TSK da çok merak ediyorum 

Nazi yada komünist parti kadın komiserine benziyor

Tabiki ideolojisi çok daha ilkel olmak kaydıyla 

20 dakika önce, Jonny Kim yazdı:

Not :Soldakinin o kılıklı ne iş yaptığını TSK da çok merak ediyorum 

Nazi yada komünist parti kadın komiserine benziyor

Tabiki ideolojisi çok daha ilkel olmak kaydıyla 

Edit:İdari astsubay Merve Kaya imiş

Kara harp okulu birincisi bir kadın Atatürkçü olduğu için ihraç edilirken

Başka bir hemcinsinin Atm memuru gibi bir görevle o kılıkla hemde Atatürkün ordusunda görev yapıp maaş alması bir de bundan gurur duyması çok ilginç 

Aslında hiç de ilginç değil ama Merve Kaya hakkında gerçek karakterini ortaya koyan düşüncelerimi bulmayı size bırakıyorum 

Ordu Atatürk ün ordusu onun izinden giden civa gibi bir genç kadın ve bir kaç arkadaşı daha ihraç edilirken bu kadının bu kılıkla ordu içerisinde hele birde örnek rol model olarak gösterilmesi 

Bana göre Atatürk ün kemiklerini sızlatıyor olmalı