Madame Souza Mesaj tarihi: 31 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak Bir zamanlar dayak kulübü @gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 1 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 19 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat şimdi bu adamların aldığı parayı harcarken vicdanı rahat mı Bizde böyle yaşarken bir de nas Felak diyorlar ya gelde ateist olma yav arkadaş Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 19 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2 saat önce, Jonny Kim yazdı: şimdi bu adamların aldığı parayı harcarken vicdanı rahat mı Bizde böyle yaşarken bir de nas Felak diyorlar ya gelde ateist olma yav arkadaş İbo da iyi kazandı. Vurulup felç kalana kadar. Çalış seninde olur der ona sorsan şimdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 20 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat @gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 24 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat on üzerinden on numara adam @gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 24 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat @gun @kavak adımlarımı biraz açar birazda tempo arttırırsam simdiden maratonda madalya süresindeyim yalnız kürsü değil madalya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 26 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat https://www.komoot.com/tour/2071337553?ref=aso&share_token=aVsJqnqEEiTwA1WVG3N6hUJ29RjmMynoDDVZeRdNUEg7wsX9PD @gun bitiş çizgisinde çayı demle beni bekle sayın @kavak sponsor olarak siz nasıl destek vereceksiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 27 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat https://www.komoot.com/tour/2072098088?ref=aso Sayın @kavak Beslenme konusunda sponsor olmazsanız elimden gelenin en iyisi şimdilik bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 6 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart https://www.komoot.com/tour/2083490760?ref=aso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 10 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart Başlıkta ki niteliklere sahip olarak lanse edilmiş ancak Atatürkçü olduğu için ihraç edilen hemcinslerine destek verecek karekterden yoksun Bizim dönemimizde TSK personel alırken en çok düzgün bir karaktere dikkat ederdi Tabii askeri okulların başına cemaat sübyancısı kılıklı birisi gelirse TSK da bu hale gelir Ntv de lise yıllarımda çok severdim Geceleri nba maçları için kalkar , film ve dizilerini ve diğer programlarını keyifle izlerdim Türk televizyonculuğunda hiçbir benzeri yoktu o dönemler Fakat ya diğer sektörlerde de olduğu gibi bu işi bırakacaklar yada hükumetin yardakçısı olacaklardı bu kaçınılmazdı Çünkü karşılarında hiçbir kural tanımayan saygı ve özgürlük nedir bilmeyen yobazlar vardı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 10 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 1 dakika önce, Jonny Kim yazdı: Başlıkta ki niteliklere sahip olarak lanse edilmiş ancak Atatürkçü olduğu için ihraç edilen hemcinslerine destek verecek karekterden yoksun Bizim dönemimizde TSK personel alırken en çok düzgün bir karaktere dikkat ederdi Tabii askeri okulların başına cemaat sübyancısı kılıklı birisi gelirse TSK da bu hale gelir Ntv de lise yıllarımda çok severdim Geceleri nba maçları için kalkar , film ve dizilerini ve diğer programlarını keyifle izlerdim Türk televizyonculuğunda hiçbir benzeri yoktu o dönemler Fakat ya diğer sektörlerde de olduğu gibi bu işi bırakacaklar yada hükumetin yardakçısı olacaklardı bu kaçınılmazdı Çünkü karşılarında hiçbir kural tanımayan saygı ve özgürlük nedir bilmeyen yobazlar vardı Not :Soldakinin o kılıklı ne iş yaptığını TSK da çok merak ediyorum Nazi yada komünist parti kadın komiserine benziyor Tabiki ideolojisi çok daha ilkel olmak kaydıyla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 10 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 20 dakika önce, Jonny Kim yazdı: Not :Soldakinin o kılıklı ne iş yaptığını TSK da çok merak ediyorum Nazi yada komünist parti kadın komiserine benziyor Tabiki ideolojisi çok daha ilkel olmak kaydıyla Edit:İdari astsubay Merve Kaya imiş Kara harp okulu birincisi bir kadın Atatürkçü olduğu için ihraç edilirken Başka bir hemcinsinin Atm memuru gibi bir görevle o kılıkla hemde Atatürkün ordusunda görev yapıp maaş alması bir de bundan gurur duyması çok ilginç Aslında hiç de ilginç değil ama Merve Kaya hakkında gerçek karakterini ortaya koyan düşüncelerimi bulmayı size bırakıyorum Ordu Atatürk ün ordusu onun izinden giden civa gibi bir genç kadın ve bir kaç arkadaşı daha ihraç edilirken bu kadının bu kılıkla ordu içerisinde hele birde örnek rol model olarak gösterilmesi Bana göre Atatürk ün kemiklerini sızlatıyor olmalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 10 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart ülke 50 yıl önce daha iyiymiş sanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 11 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart @gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 11 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart @gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 15 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 15 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts