alpinçayırı Konu tarihi: 4 Haziran Report Paylaş Konu tarihi: 4 Haziran Kulleteyn; "13 ton su" anlamına gelen, İslam dininin Şafi mezhebinden olanlara göre, içinde ne kadar pislik olursa olsun temiz sayılan sudur. Kulleteyn, aynı zamanda Turan Dursun'un mutlaka okunması gereken bir kitabının adıdır. Kulleteyn kitabında İslam'ın saklanan gizli gerçeklerini, çirkin yüzünü görün.. "Resulullah(S.A.V)'a: 'Ey Allah'ın Resul'ü!. Biz, senin için Buda'a kuyusundan su alıyoruz. Halbuki onun içerisinde ölmüş köpeklerin leşleri, kadınların hayız(aybaşı) bezleri, insan pislikleri atılıyor; ne yapalım, su almaya devam edelim mi?' diye sordular. Şu cevabı verdi: 'Su temizdir, onu hiçbir şey kirletmez.' " Ebu Davud, Taharet 34; Tirmizi, Taharet 49; Mesai, Miyah 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 4 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran Evet bu kitabı okudum ve çok beğendim. Bazı anarşist dinciler karalama yapsalar da inadına okudum. Din adına yenen herzelerin küçük bir özeti. Kulleteyn pislikle temizlenmeye çalışan dincilerin yaşamını simgeler. Sayın Turan Dursun kitabının başına böyle yazmış. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts