Saturn Konu tarihi: 4 Haziran Report Paylaş Konu tarihi: 4 Haziran Biliyorsunuz forumda Emre adında bir şahıs var. Daha önce bu kişinin yazdığı zırvalıklara gerçekten inandığını sanıyordum. Ne yazık ki yanılıyormuşum. O kadar da aptal değilmiş. Bu şahıs bu zırvalıkları belki 3-5 kişinin zihnini bulandırırım da etkileşim kazanırım zihniyetiyle yazıyor. Amacı kesin olarak bu zırvalıklardan maddi manevi kazanç elde etmek. Bu sebeple bu kişinin yazdığı bütün zırvalıkların silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Silinsin ki 3-5 kişi de olsa milletin beyni bulanmasın. Bu kişinin üyeliğini bütün yazdıklarıyla beraber silebilir misiniz? @moderator @admin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: 15 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran Forum kuralları çerçevesinde herkes fikrini belirtmekte özgürdür ve forumdaşların özgürce düşüncelerini beyan etme taraftarıyız. Yazılanlar herkesi memnun etmeli diye bir kural yoktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 15 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 5 dakika önce, moderator yazdı: Forum kuralları çerçevesinde herkes fikrini belirtmekte özgürdür ve forumdaşların özgürce düşüncelerini beyan etme taraftarıyız. Yazılanlar herkesi memnun etmeli diye bir kural yoktur. Şahsın kendi yazdıklarına inanmadığını düşündüğüm için bu konuyu açmıştım. Belki de ciddiye alınmaması gereken kaçığın tekidir. Her yazısı da ayrı zırvalık. Açtığı konularda tartışma usulü yok. Yine de size hak veriyorum. O da fikirlerini belirtsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts