alpinçayırı Posted May 19, 2024 Report Share Posted May 19, 2024 İki arama motorunun karşılaştırılmasıdır. Her şeyden önce Google, Amerikan; Yandex(яндекс) ise Rus malıdır. Arama sonuçlarında Google rakipsizdir fakat Yandex de iyidir. Olaya bir başka açıdan bakarsak; 1) Google, CİA'dır; Yandex, FSB'dir. 2) Google, Apollo'dur; Yandex, Soyuz. 3) Google, Neil Armstrong'dur; Yandex, Yuri Gagarin'dir. vb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Posted May 24, 2024 Report Share Posted May 24, 2024 Google cirosu yıllık 100 milyar dolar. Neden alternatifi yok? Ülkenin tüm şifreleri , tüm bilgileri bu platform üzerinden geçiyor. Güya kişisel verileri koruyorlarmış. Geçengün bir hatasını yakaladım , uygulamalar üzerinden bir açık bulup geçmişi sildim , anında müdahale edip erişim engellendi. O ana kadar silebildiklerimi sildim. Kişisel veriler korunuyorsa kim için korunuyor değil mi? Bu kadar önemli ama kime önemli? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Posted May 25, 2024 Report Share Posted May 25, 2024 Google içinde yuvalanmış devlet düşmanı siyasal islamcılar var. Zaten siyasal islamcıların ve Yahudilerin zengin olma yöntemi böyledir. İçeri sızarlar , kazanılmış emekleri yok ederler , sonra karalama yapıp satarlar. Sonra başka bir av peşinde koşarlar. Parazit yaşam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts