Jump to content

BDP meşru bir partidir MHP ülkenin huzurunu bozuyor


alpinçayırı

Recommended Posts

Öncelikle bu söz bana ait değildir, dönemin başbakanı şimdinin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski adı BDP şimdiki adı HDP olan Kürtçü-bölücü bir partiyi savunduğu ve milliyetçi(!) MHP'yi ''ülkenin huzurunu bozmakla ve fitne çıkarmakla'' suçladığı ihanet dolu konuşmasıdır. Devlet Bahçeli denilen sözde milliyetçi özde menfaatçi, kanıbozuk pislik; bak şimdiki ortağın Tayyip Erdoğan sana zamanında neler demiş öyle? Tayyip burada açıkça bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan B(H)DP denilen bölücü terörist bir partiyi savunuyor... Kimmiş PKK'lı ve HDP'nin gizli ortağı olan? AKPKK.. Sizi gidi namussuz hainler sizi. Hep derim; Araptapar dincilerle bölücü Kürtçüler birbirlerine düşman olarak görünseler de aslında birbirleriyle ortaktır. AKP, HDP'nin gizli ortağıdır.

Mankurt MHP'ye de yazıklar ve yuh olsun. Geçmişte kendilerine kavgada söylenmeyecek lafları eden dengesiz bir partiyle "Cumhur İttifakı" adı altında işbirliği yaptılar ve iktidarlarında ülkeyi mahvettiler. MHP'nin sözde milliyetçiliği(!), AKP ile çıkarları uyuşuncaya ve kendi davasına ihanet edene kadarmış. Sizi gidi celladına aşık olan menfaatçi elma kurtları sizi... MHP'yi asla savunmuyorum, MHP'lilerin canları cehenneme..

Ama burada Tayyip bir nebze de olsa haklı. MHP, kurulduğu günden bu yana Türkiye için yararlı tek bir şey yapmamıştır: Maraş-Çorum-Sivas olayları. Ülkeye asıl zarar verenler AKP ve MHP gibi İslamofaşist partilerdir. Türkiye'nin huzurunu bozan asıl parti AKP ve onun lideri Tayyip'tir. 20 yıldır yeter artık, bıktık sizden ve sizin gibilerden.

Arşiv unutmaz, internet affetmez!..

İlgili linkler:

1) 

 

2) https://onedio.com/haber/erdogan-yillar-once-hdp-icin-bu-gelenler-ulkenin-secilmis-vekilleridir-mhp-ulkenin-huzurunu-bozuyor-demisti-971485

3) https://t24.com.tr/video/erdogan-in-donemin-bdp-partisini-savunarak-mhp-yi-sucladigi-sozler-tekrar-gundem-oldu,53186

4) https://haberturk.com/gundem/haber/821401-chp-ve-mhpyi-sucladi 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...