Jump to content

Bu Sistemde Evlilik Ticarettir


somebody

Recommended Posts

Türkiye'deki siyasal İslamcı  sistemde evlilik tastamam bir ticarete dönüşmüştür. Ama bu ticaret evlenenler arasında değildir.

İnsanların evliliğinden büyük kazanç sağlayan bir sistemle karşı karşıyayız. Bu nedenle gençler sürekli evliliğe özendiriliyor, ama düğünsüz olmaz , takısız olmaz , çeyizsiz olmaz, tatilsiz olmaz , adetsiz geleneksiz olmaz dayatması yapılıyor.

Burada kazananlar belli , en başta sana düğün için malzeme satanlar kazanıyor sonra ev sahipleri iyi paraya kiracı buluyor sonra da devlet var tabiki, üç çocuk yap , iyi eğitecem diye bir bavul para harca sonra gelecekte yine semaye sistemine ucuz işçi olsun.

İşte bu döngü senin çocuğun üzerinden dönüp duruyor. Çok çocuk yaptıkça sistem sizin daha çok aleyhinize oluyor. Hindistan Pakistan gibi olmaya doğru gidiyoruz.

En sonunda 150 milyon nüfuslu Türkiyeye ulaştığımızda senin çocuğun çok düşük ücrete çalışmak için daha fazla okul okumak zorunda kalacak.  Ev alması asla ve asla söz konusı bile olmayacak.

Bakın çin modeli demiyorum. Çin sosyalist ve laik bir devlettir. Orada da işçilik ücretleri ucuzdur ancak sosyal barınma imkanı ömür boyu devlet garantisindedir.

Pakistan İslam devleti ve Hindistan gibi olacaksınız dedim. Çünkü orada işçilik çok ucuz olmasına karşın devletin sana barınma garantisi yoktur. Kast sistemi vardır. Yani üstünler , din adamları ve köleler.

Köleler sokakta yaşar , ve hayatta kalabilmek için herşeyi yaparlar.

Bakınız Pakistan'da kızlar fuhuş ve kadın mafyasının eline düşer. Erkeler ise uyuşturucu için kullanılır yada onlar da eşcinsellik karşılığında kiralanırlar. Organ, fuhuş ve uyuşturucu ticaretinin en çok yapıldığı ülkelerin başında gelirler.

Bu artık o derece normal olmuş ki , bacha bazı denen sapık uygulama Pakistan İslam Cumhuriyeti'nin içinde bir gelenek halini almış.

Erkeksiz bir kadının sokakta yürümesi demek , on beş yirmi erkeğin tecavüzüne uğraması anlamına gelmektedir. Hemde sokak ortasında.

Pakistan İslam Cumhuriyetinde bu sapıklıklar suç olmaktan çıkmış gayet normal. Çünkü üstünlerin , sermaye sahiplerinin umurunda değil. Onlar sadece ucuz köle sağlama derdindeler.

İşte sizde bu sistemde buna zorlanıyorsunız.

Bunu sistemi size dayatmak için ise bol bol din pompalıyorlar. Üzgünüm solcu denen medya da bu işin içinde.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...