Jump to content

Allahın Nimet Verdiğine Kimse Şahit Olmadı Bugüne Kadar


somebody

Recommended Posts

Allah'ın yada diğer tanrıların bugüne kadar birine birşey verdiğine kimse şahit olmadı. Ama ısrarla aynı yalanı söyleyerek toplumları asimile edip hipnoz etmeye çalışıyorlar.

Bize nimet veren doğadır. Beynimiz ve bedenimizdir.

Zayıfların ölmesi bu yüzdendir. Sağlıksız bedene sahip olanlar günün birinde ölür. Burada allah yada tanrı ile ilgili bir durum yoktur. İddia eden varsa şarlatandır , yalancıdır , ispat etmekle yükümlüdür.

Teknolojinin en kötü yan etkisi ise aptalların yaşamasına olanak vermesidir. Teknoloji olmasaydı bu kadar aptalı doğa barındırmazdı.

Ama ne yazık ki , kâfir ve ateistlerin buluşları ile sağlıklı kalıp allaha şükredip , kâfirleri kahreyle ellaaahiiimm , diye tüküre tüküre beddua ediyorlar , kahrolasılar.

Bu nedenle bilim insanlarına sesleniyorum. Artık yeter , bildiklerinizi bir süre saklayın , söylemeyin, gizli tutun.. ayda üç kuruş maaş alacaksınız diye bu cehaleti ve faşizmi beslemeyin.

Nasıl olsa onların allahları var , bakalım nasılmış o zaman anlasınlar.

Bilgili insanlar , medeni ve saygılı insanlar hayatta kalsınlar. Uzun yaşasınlar. Doğal seçilimi bu yönde serbest bırakın artık.

Kimse size iyi birşey yaptığınızda afferin oğlum demiyor . Tam tersine yaptığınız iyiliği dincilere pazarlayıp sonra da "allahim kâfirleri kahreyle" diye arkanızdan lanet okutturutorlar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...