Jump to content

ABD'ye Faşist Diyen Türkiye Solu ve Sağı


somebody

Recommended Posts

Amerika'nın küresel politikalarının çoğunu desteklemem ancak kendi ülke içindeki uygulamaları Türkiye'den 100 kat daha iyi.

Solcu ve sağcı medyamız bokunda boncuk bulmuş gibi her akşam ABD şöyle ABD böyle haberleri yapıyorlar. Ne amaçla yaptıkları belli zaten.

Korona döneminde senin faşist dediğin Amerika para basıp kendi halkına bedava para dağıttı. 20 civarı bankasının batmasını göze alarak halkını korudu.

Amerika'da halkın çalışan kesimi için gelir gider dengesi sağlam birşekilde duruyor. Et almak lüks değil.

Amerika kendi başkanlarını kaç kez yargıladı hüküm verdi. Evet bazıları şaibeli öldürüldü orasını bilmem ama adalet halk nezdinde sağlam işliyor. Evine giren hırsızı öldirünce cinayetten 30 yıl vermiyorlar. Ceza almıyorsun.

Amerika da Türkiye kadar göçmen alıyor. Hiç bunu düşündünüz mü? Ama sorun etmiyor çünkü iş var , para var.

Evet siyahi karşıtlığı var. Olumsuz yönleri yok değil ancak Türkiyenin ABD ye çamur atmaya kalkması pek de yakışmaz.

Ama bizim solcu medaya Amerikayı faşist ilan etti iyi mi. Sebebi ise Filistin destek gösterisine polis müdahale etti diye. Solcunun derdine bak sen.

Ey solcu sen önce kendi dersini çalış.

Türkiye siyaseti her zaman ve her dönemde sermayenin yanında olmuştur. Sağcısı da solcusu da böyledir. Halkın temel yapısı da böyle. Önce dönüp kendi arkanıza bir bakın.

Bu sol siyaset ile hiçbir yere varılamaz bunu hergün daha iyi görmekteyim. Sizi ekranda kandırıyorlar.  Benim derdim Filistin değil. Benim derdim ülkemdeki adaletsizlik , işsizlik ve fakirliktir. Filistin BM nin derdidir. Oradaki devleti kuranlar onlar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...