Jump to content

yahudilere göre hepimizin goyim olması


alpinçayırı

Recommended Posts

Tevrat ve Talmud'a göre yadsınamaz acı bir gerçektir. Yahudilere göre Yahudi olmayanlar Goyimdir, Yahudiler üstün ırktır, Goyimlerin amacı Yahudilere hizmet etmektir ve Yahudiler, Goyimlerin efendisidir. On Emir'deki geçen "Öldürmeyeceksin", "Çalmayacaksın", "Annene ve babana saygı göstereceksin", "Komşuna karşı yalan yere şahitlik yapmayacaksın" gibi ifadeler senin benim gibi Yahudi olmayanlar (Yahudilere göre Goyim köleler) için geçerli değil "Yahudi'yi öldürmeyeceksin", "Yahudi'den çalmayacaksın", "Yahudi anne-babana saygı göstereceksin", "Yahudi komşuna karşı yalan yere şahitlik yapmayacaksın" anlamındadır; Yahudiliğe göre diğerleri(Goyimler) çok da önemli değil yani. Din, tarihteki en büyük ve aşağılık organize suç örgütüdür; esrardan beter en tehlikeli uyuşturucudur. Araplar da Arap olmayan Müslümanları mevali olarak görürler. Al birini vur ötekine neticede ikisi de aynıdır özünde...

Taaa İlk Çağ'dan beri kendini seçilmiş ırk sanan fakat gerçekte tam tersi olan masalcı Semitikler, Dünya'nın başına gelmiş en büyük felakettir. Her şeyden önce bu dolandırıcı çöl sıçanları, insanlığın başına semavi dinler denilen püsküllü belayı sarmışlardır.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 saat önce, MrBean yazdı:

Naziler gibiler  ırkçılık yaparsa suç Yahudiler yüzyıllarca   yapıyor suç değil. :)

Haklısın bunu herkes dile getirmiyor. Dincilerin hep mağdura yatmaları halkın gözünü boyuyor. Özellikle de Ortadoğu dincileri bu numarayı çok yapıyorlar.

Irkçılık Naziler yaparsa suç oluyor Yahudiler yaparsa suç değil.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...