Jump to content

MHP'nin 1999'da Apo'yu idamdan kurtarması


alpinçayırı

Recommended Posts

MHP denilen sözde milliyetçi özde menfaatçi karaktersiz partinin geçmişinde yediği bir halttır. 1999'da Ecevit'in başbakanlığındaki ANASOL-M hükümetinde başbakan yardımcısı olan Devlet Bahçeli'nin, Türk askerleri tarafından o gün Kenya'da başarılı bir operasyonla paketlenip Türkiye'ye getirilen, ardından 'vatana ihanet' suçundan idamla yargılanan PKK'nın elebaşı ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı ani bir kararla serbest bırakmasıdır. Alın size milliyetçi(!) MHP'nin gerçek yüzü. MHP ve PKK, her ne kadar birbirlerine zıt kutuplarda olsalar da bu iki güruh, birbirinden ve kaostan beslenirler. Türkiye'nin huzurlu ve mutlu bir yarınları için MHP derhal kapatılmalıdır çünkü MHP, kapatıldığı takdirde PKK terörü de kendiliğinden bitecektir. MHP'nin 1999'daki bu skandalı sonrası o dönemde MHP'den Mersin(İçel) mv. olan Ali Güngör, Devlet Bahçeli'nin gerçek yüzünü ve Apo'yu ipten aldığını ortaya çıkarmıştı ve Güngör, bu hareketinden sonra Bahçeli Devlet tarafından MHP'den kovulmuştu. İnternetten açın, araştırın. 
Zamanında meydanlarda ip sallayıp şovvari bir şekilde "vatan haini teröristleri asacağım" diyen soysuz fosil Bahçeli, sosyal medya sayesinde senin de yıllar önce yediğin naneler tek tek ortaya çıktı.

Link to comment
Share on other sites

Geçmişte AKP'ye ve apo ya demedği kalmayan tiplerin hepsi birlik olup AKP'yi kurtarmak için uğraşıyorlar.

En başta MHP geliyor.

Sonra Numan kurtulmuş ne demişti kendi partisinde , içimizde gizli akpliler olabilir dikkat edelim dedikten sonra kendisi AKP'ye katıldı.

Süleyman soylu , hesap sormazsam namertim diyordu , sonra AKP'ye katıldı.

Şimdi Ankara akp belediye adayı Turgut Altınok, geçmişte demediği kalmamıştı akp aleyhine , şimdi belediye adayı oldu.

Bu siyeset böyle.

Bunlar vatan için çalışmıyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...