Jump to content

Televizyondaki Zengin Dizileri


somebody

Recommended Posts

TV de yayınlanan uzun yıllardan beri devam eden zengin ağa bey hanım dizileri halkın fakirliğine rağmen neden ısrarla yayınlanır?

Diye düşündüm.

Ve dedim ki , bu diziler fakir halka şükretmesi için yapılıyor.

Senaryoda hepsi zengin ama hepsi huzursuz ve hep entrikalar içindeler.

Tabiki bu senaryo...

İşte fakir halka mesaj var. Halinize şükredin , fakirsiniz ama huzurunuz var. Bakın zenginler nasıl mutsuz nasıl mutsuz bir bilseniz. Tamam 8 milyonluk arabalara biniyorlar villalarda yaşıyorlar doğru ama hiç huzurları yok. Vallak billak onlar size çok özeniyor , nalet ossun keşke fakir olaydım diye duva ediyorlar... Gibi bir mesaj veriliyor.

Link to comment
Share on other sites

18 saat önce, alpinçayırı yazdı:

O dizilerdeki zengin tipi, Batı kültüründe yetişmiş madde bağımlısı alafranga tipler. Arabesk kültürde doğup büyümüş dinci zenginler ne olacak peki? Zort, çelişkiye gel. Fakire şükretmeyi öğreteceksin ki zenginin düzeni bozulmasın.

Son 20 yılda o arabesk ağa hanım dizileri de yayınlandı. Asmalı konak bunların ilkidir. Volkswagen arabaların reklam yerleştirmesiyle meşhur bir diziydi.

Sonra kurtlar vadisi dizisi ile devam etti. Lüküs yaşayan Devletlülerin biz fakirler için ne fedakarlıklara katlandıkları vurgulandı. Fakir gece huzurlu uyusun diye bütün bunlar , bütün bu lüküs hayatımız. İnanın hiç çekilmiyor ama katlanıyoruz..mesajı veriyorlardı. 😆😆😆😆

 

Şimdi de kızılcık şerbeti var. Dinci bile olsan zenginler mutsuzdur mesajı veriyor. Halimize şükredin lo krolar..diye bilinçaltına mesaj veriyorlar.

 

Nasreddin hoca gibi , bırakın biraz da biz mutsuz olalım demek lazım onlara.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...