Jump to content

yaratıcıların en güzeli olan Allah ayeti


alpinçayırı

Recommended Posts

Saffat 125 ve Müminun 14, dikkatli okundukları takdirde içinde gizli bir (gbkz: paganizm) barındırır. Bu surelerde açıkça "Yaratıcıların en güzeli Allah'ı bırakıp Baal putuna mı yapıyorsunuz?" deniliyor. Demekki neymiş, (gbkz: allah) aslında bir (gbkz: Put)un adıymış. "Yaratıcıların/biçim vericilerin en güzeli ve iyisi" demek, (gbkz: el ilah)'tan[(gbkz: al ilah)] başka tanrıların olduğunu da gösteriyor. Madem ki (gbkz: islam)'da bir tane yaratıcı varsa "yaratıcıların en güzeli Allah" yerine "sizi ve evreni en güzel şekilde yaratan Allah" denmesi gerekmez miydi? Neresinden tutarsan tut, elinde kalıyor (gbkz: arabın dini)... (bkz: Allah yaratanların en güzeli midir sorunsalı) 

Saffat 125: "Ba‘l adlı puta tapıyorsunuz da, en güzel yaratıcıyı terk mi ediyorsunuz?" Bayraktar Bayraklı Meali 

Müminun 14: "Sonra spermi empriyo haline getirdik. empriyoyu et parçası yaptık. Et parçasından kemik yarattık. Kemiğe et giydirdik. Sonra onu bambaşka bir varlık olarak yarattık. Yaratıcıların en güzeli olan Allah ne yücedir." Şaban Piriş Meali

Kaynak: https://kuranmeali.com

 

j9xy9wiulszogkiz.jpg

ucqo86yvbpe8xvrm.jpg

2wnwqclbjecjjhrb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kuran'da zaten paganizm , çok tanrıcılık kokuları besbelli görünüyor. Bu nedenle Kur'an'ın Türkçeleştirmesine karşı çıkıyorlar. Aksi halde halkın gözü açılır da sömürecek kitleleri kalmaz diye korkuyorlar.

Bilimle işleri zaten yok. İslam'ı bırakan kişi başka dine niye geçsin salak değil ki. Dolayısı ile yeni bir din icad etseler kimse inanmaz.

Bu nedenlerle Türklere zorla arapça kuran öğretip uydurma laflarla kutsallık öğretiyorlar. Müşteri kitleleri azalacak diye ödleri patlıyor.

Faşizm  bu yüzden dinlerin ayrılmz parçasıdır. Cehennem ve tehdit öldürme yıldırma onların ayrılmaz parçalarıdır. Yoksa kimse kabul etmez.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...