Jump to content

Türkiye'de Kız Erkek İlişkileri


somebody

Recommended Posts

Türk toplumu henüz kız erkek ilişkilerini aşamadı. Bu kadar okuyup eğitildik ama bu konuyu hala aşamadık. Yani eğitime tomarla para harcayıp da kendini aşamayan bir topluluk olur mu?  
 
Televizyonda bile diziler , filmler , reklamlar , gün ortası programları , sosyal medyası , şarkılarına , edebiyatına , şiirlerine varana kadar hep aynı konu üzerinde döndürülüyor.  
 
Medya da bu işi köpürtüyor elbette. Kolay reyting var çünkü. Bu işten iyi para kazanılıyor bu ülkede. Televizyon duygusal genelev gibi olmuş.  
 
Bir dizi yayınlanıyor , baştan sona aşk , evlilik , ayrılık , boynuzlama , aldatma , doğurma ...son bölüme kadar aynı şeyler ve nedense 30 yaş üstündeki insanları cezbediyor.  
 

Her davranış ve sözün arkasından acaba bana mı asılıyor sorusunu sorduran bir beyin programına sahibiz.

friends2-400x200.jpg


Sebep belli , eğitim derken çarpım tablosu anladı bir kesim , diğer kesim de Günah sevap anladı sadece...Bunu öğrenmek için de  tomarla para harcadık ama kendimizi bilemedik bir türlü.  
 
80 yaşına gelmiş hala daha aşk meşk  hayalleri ile yaşayan bir nesil. Karşı cins ile konuşmanın tek sebebi bu.. .başka ne olabilir ki zaten.  
 
İşte bu açlığı yaratıp sonrada sömüren bir yapı var. Adı Duyguların alınıp satıldığı pazarlandığı  , duygusal genelev. Bu konu iyi ekmek var.
 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...