Jump to content

Amerikalı Sürücü İstanbul'da Ortalığı Birbirine Kattı


somebody

Recommended Posts

https://www.kibristurk.com/haber/istanbul-fatihte-hareketli-dakikalar-amerikali-sahis-ortaligi-karistirdi-39218

İstanbul Fatih’te hatalı park tartışmasının ardından ters yöne giren otomobil, 3 araca çarparak durabildi. Amerikalı sürücünün bir Türk kadınına küfür ettiği ve tansiyonun yükseldiği iddia edildi.


 Molla Gürani Mahallesi Kaçamak Sokak’ta otomobilini hatalı park ettiği belirtilen ABD vatandaşı Mohammed K’ye sokak sakinleri aracın önündeki telefon numarasından ulaştı.

İstanbul Fatih'te hatalı park tartışmasının ardından ters yöne giren otomobil, 3 araca çarparak durabildi. Amerikalı sürücünün bir Türk kadınına küfür ettiği ve tansiyonun yükseldiği iddia edildi.

istanbul-fatihte-hareketli-dakikalar-ame


Aracın başına geç gelen yabancı uyruklu sürücünün İngilizce küfür ettiği öne sürüldü. Sokak sakinleri ile sürücü arasında yaşanan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. 3 ARACA ÇARPTI Sinirli bir şekilde otomobilini çalıştıran sürücü, hızla girdiği ters yön olan Tomrukçu Sokağı’nda park halindeki 3 araca çarparak otomobilde sıkıştı

İsminden dolayı önce Suriyeli arap olduğu zannedilen şahıs karakola götürülüp ifadesi alınınca ABD vatandaşı olduğu anlaşıldı.

 

 

 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...