Jump to content

AKP'lilerin Terörü Öven Sözleri


somebody

Recommended Posts

860763.jpg

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akplilerin-terorist-abdullah-ocalana-ovgu-sozleri-yeniden-gundem-oldu-598756h.htm

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere dönemin AKP yöneticileri, terör örgütü PKK ve elebaşısı Abdullah Öcalan’a övgü dolu ifadelerde bulunuyor.

İşte o sözler:
- “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim. Sıkıntısı olan varsa bana söylesin.” - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

17 Eylül 2015, Recep Tayyip Erdoğan-cumhurbaşkanı: “Çözüm süreci içinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği PKK’ye operasyon yapmadı! Bu süreçte hazırlık safhasına girdiler, mayın döşeyip bombalar yerleştirildi. Bu terör eylemlerini biz görmezden gelmeye nereye kadar devam edeceğiz.”

- “Öcalan''ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var. O, bölgenin yeni aktörüdür.” – Dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan 

- "Sayın Öcalan’ demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık...” - Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç

- “Abdullah Öcalan, Kürtler''in lideridir. Onun mesajları bizim de düşüncemizdir…” Eski Devlet Bakanı Beşir Atalay

- “Öcalan''ın durduğu yer Türkiye''ye katkı sağlıyor. Çok değerli şeyler söylüyor.” Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner

- “Abdullah Öcalan dünyanın geleceğini iyi okuyor. Onun talepleri normaldir, meşrudur.” Eski AKP Milletvekili Yasin Aktay

- “PKK terör örgütü değildir... Apo, Türkiye için fırsattır. Yeniden devreye girmelidir.” AKP Milletvekili Orhan Miroğlu

1 Ekim 2012, Galip Ensarioğlu-AKP milletvekili: “Yerel yönetimlerin güçlendirildiği bir modelde PKK seçime girsin ve seçilsin. Seçilerek gelsin.Abdullah Öcalan’ın PKK üzerindeki hâkimiyeti, gücü ve sembolleşen liderlik konumu devlet için bir şanstır. Öcalan, şu anda en güçlü konumunda ve devlet için bir aktör haline geldi.”

21 Mart 2013, Abdurrahim Boynukalın-AKP gençlik kolları başkanı: “Şu anda binlerce Türk oğlu Türk, Abdullah Öcalan’ın mesajıyla duygulanıyorsa; artık gerçekten yeni bir dönem başlamış demektir. Barışı ne uğruna harcamak istiyorsunuz? En azından Abdullah Öcalan kadar ilkeli olun.”

234804.jpg

 

https://halktv.com.tr/siyaset/arsiv-yine-unutmadi-akpliler-ocalan-i-boyle-ovmustu-750319h

Pensilvanya’ya gidip FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren ve namaz kılan 12 AKP milletvekilinden 5’i yeniden ve seçilecek sıralardan aday gösterildi. AKP Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray’dan 1. sıra, AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur’dan 1. sıra, AKP Siirt eski Milletvekili Osman Ören, Siirt’ten 1. sıra adayı yapıldı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim bölgesi olan Bitlis’ten İstanbul’a alınarak, 5. sıradan aday gösterildi. Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Kayseri 5. sıradan aday oldu.

23szt10_izm.jpg

 

https://www.sozcu.com.tr/pensilvanya-ziyaretcisi-akpliler-yeniden-listede-wp2423539

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra...

Bir de AKP li yetkililerin PKK temsilcileri ile dolma bahçede yaptıkları çok gizli bir görüşme vardı.

Adı DOLMABAHÇE MUTABAKATI..

içeriğini bilmiyoruz.

 

2012 yılının sonuna doğru başlayan “çözüm süreci”nin en önemli adımıydı Dolmabahçe Mutabakatı. 28 Şubat 2015’te İmralı Heyetinde yer alan dönemin HDP milletvekilleri Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder, İdris Baluken ve dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu Dolmabahçe Sarayı’nda bir araya geldi.

 

HDP de Kürt seçmene ihanet ediyor.

DOL-12.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...