Jump to content

10 İlke Anıtı Deccalın 10 Emri


somebody

Recommended Posts

Georgia_Guidestones_2014-03-18_01.jpg

 

6 granit taştan oluşan anıtın yüzeylerinde, 8 modern dil ve 4 antik dilde yazılmış 10 ilke bulunur. 4 granit taş birbirine ayrı yönlere bakarken ortalarındaki ince bir granit sütun tepeye yerleştirilmiş kapağı tutar. 5.47 metre yüksekliğindeki yapının toplam ağırlığı yaklaşık 108 tondur (107.840 kg).

Kim oldukları bilinmeyen ve takma adları R. C. Christian olan bir topluluk tarafından, Haziran 1979 tarihinde anlaşma yapılarak Elberton Granit şirketine yaptırılmıştır.

Deccalın on emri

 

10 ilke, yapının dört büyük parçasının yüzeylerine İngilizce, Rusça, Arapça, İspanyolca, Çince, Hintçe, İbranice ve Swahi dilinde kazınmıştır. İlkelerin birincisinde "İnsan nüfusunu 500 milyonun altında, doğayla değişmeyen bir dengede olacak şekilde sabit tut" yazar. Sonuncusu ise "Dünyanın kanseri olma, doğaya yer bırak"tır.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 

500 milyon olma fikri gayet güzel bir fikir. Çünkü bu dünya kaynakları 8 milyara yetmiyor ve bozuluyor. Eğer 500 milyon olursak kaynaklar yeter ve  gıda sorunu çözülür , kirlilik çözülür , stres çözülür , salgın hastalıklar çözülür. Kronik hastalıklar çözülür.

Bence iyi fikir.

Köle üreten dinciler bu fikre hiç sıcak bakmıyorlar. Çünkü nüfüs azalınca kölelik de azalacak. Bu teknolojik olanaklarla 500 milyon insan çok rahat cennet gibi yaşar , işte o zaman cennet olur dünya.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...