Kovulmuş Üye Posted January 28 Report Share Posted January 28 SimCity oyununu uzun zaman oynadım , ama hile yapmak imkansız gibi. Diğer yandan savaşlara girdiğim zaman karşı tarafın hile yaptığını anlamak çok kolay. Senin enerjin bitiyor onunki bitmiyor. Sonra meğer hile yamaları varmış. Android için indirdim bir işe yaramadı. Daha etkili bir yöntem bilen var mı? Belki parayla paket satın alanlara çok ayrıcak mı tanıyorlar. Hiç para ödemedim çünkü SimCity oyun hileleri için ayrı bir versiyon varmış meğerse. Sonra onu kırdım telefonuma , gayet iyi hile yapabiliyorsun. Ancak herkes o versiyonda hile yaptığı için değişen birşey olmuyor. Hileli versiyon ile orijinal versiyon ayrı tabiki. Orijinal versiyondaki oyuncuları orada göremiyorsunuz. Yani anladım ki hile yapmak eğlenceli ve mantıklı değil. En güzeli dürüst oynamak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 SimCity oyunu EA games satın aldıktan sonra gerçekten oynanamaz duruma gelmiş. Sürekli para ödemeye ,reklam izlemeye ve oyunda saatlerce tutmaya yönelik ayarlanmış. Oyun eğlence aracı olmaktan çıkmış, keyif vermiyor sildim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Posted July 18 Report Share Posted July 18 SimCity 2000 oynardım zamanında. Sonra 3000 çıktı, gene güzeldi, sonra bir daha hiç bulaşmadım. Çok vakit alıyordu. Bu foruma genel bir oyun başlığı mı açsak naapsak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts