Jump to content

Siyasal İslamcıların At Pazarlığı Milyonlarca Can Aldı


somebody

Recommended Posts

parcakapak.jpg

Nihat Genç yazdı… 

Turgut Özal FETÖ’cülerin evliyası, İslamcılar’ın Müslüman (?) efsanevi devlet adamı ve liberallerin karizmatik vizyon sahibi siyasetçisiydi, halen böyle! 

Gençler! 

Turgut Özal’ın 1989 yılında söylediği ‘bir koyup üç alacağız’ lafı yakın tarihimizin en öğretici büyük kırılma anlarındandır! 

Bu laf’a liberaller ve İslamcılar balıklama atlayıp ‘tapındılar’ ve Cumhuriyetçilerin ‘yurtta sulh cihanda sulh’ lafıyla onlarca yıl ekranlarda dalga geçip eğlendiler! 

Şimdi sonuca bakalım!  Bu laf nedir ne zaman niye söylenmiştir!  1989 yılında söylenmiştir!  Amerika Irak’a girecek bizden yardım istemektedir! Biz de gireceğiz ve Amerika’ya topraklarımızı açacağız, anlamı taşıyor! 

Şimdi bu laf’tan 34 yıl sonra bugüne bakalım!  34 yıl önce Irak ve Suriye bir bütündü ve sınır komşumuzdu! 

34 yılda neler oldu?  Bugün Irak ve Suriye’nin kuzey haritasına bir bakın: Ruslar bölgede, Amerika bölgede, İran bölgede, Türkiye bölgede… İrili ufaklı her biri kasaba ve şehir büyüklüğünde kırk parçaya ayrılmış kontrolsüz bölgeler!  Amerika Irak’a savaş açmış milyonlarca insan ölmüş ve milyonlarcası göçmüş ve Bağdat ve Kerkük ve Telafer ve Musul onlarca yıl bombalanmış yüzbinlerce insan ölmüş! Parsanın ilk parçasını sonunda Barzani federal bir yapı kurup kapıyor!

Devamı için tıklayın

Link to comment
Share on other sites

  • somebody başlığı Siyasal İslamcıların At Pazarlığı Milyonlarca Can Aldı olarak değiştirdi

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...