Jump to content

Recommended Posts

1- And olsun biz insanı kuru bir çamurdan, suretlenmîş balçıktan yarattık." (Hicr, 15/26).

2- A'raf suresi 189. Ayette: "Sizi bir tek candan (Âdem'den) yaratan, ondan da yanında huzur bulsun diye eşini (Havva'yı) yaratan O'dur..."

Havvayı ademden yaratmış sonra onu eşi yapmış. Kendi DNA sından çıkan biri kardeşi sayılır. Adem ile Havva hem eş hem kardeş.

Sonra çocukları ensest ilişki ürünü olmalı. İki tane oğlu var. Kızlarından bahsetmiyor bile.

Öyle ise bu soy nasıl devam etti?

Oğulları annesiyle mi ilişki yaşadı?

 

3- Enbiya bölümü 30.uncu cümle

Ya o küfredenler görmedilerdemi ki Semavât-ü Arz bitişik idiler de biz onları ayırdık, hayatı olan her şey'i sudan yaptık, hâlâ inanmıyorlar mı?

Şimdi burada da her canlıyı sudan yarattık diyor. Adem kuramı güme gidiyor. Hani çamurdan yapmamış mı?

Anlaşılıyor ki kuranı yazanların kafaları oldukça karışık , her telden bulduklarını koymuşlar kitaba. Hangisi tutarsa diye.

Bu çelişki ve saçmalıklar nedeniyle de kuranı temellerine almışlar ki kimse sorgulamasın. Zaten maide bölümünde soru soranlara kızıyor allahları.

4- inek bölümü 36 ıncı cümlede

Derken Şeytan onların ayaklarını kaydırarak içinde bulundukları nimet yurdundan çıkardı. Biz de: “Haydi, dedik, birbirinize düşman olarak yeryüzüne inin! Siz orada belirli bir süre ikamet edip yararlanacaksız”

Cennetten kovulma anı anlatılıyor. Demek ki cennet şuan bir yerlerde var olmalı. Ama komik olan şu ki birbirimize düşman olmamızı isteyerek cennetten kovan yine Allah.

İşin daha da komik tarafı allah insanı yarattığını iddia ediyor ama insan hata yapınca insanı cezalandırıyor. Hem de tek hatada cennetten kovuyor.

Link to comment
Share on other sites

 

spacer.png

 

bu tabloda ne var?karbonhidrat çeşitleri var ve hiç birinde su, toprak, balçik diye bişe yok.tek ortak noktaları şeker ve şeker ile bağ yapmalari.hayatin kaynağı dinlerin dediği su filan değil şekerdir.canliliğin yapi taşi şekerdir.

Şeker ise su da çözünür.su da hayat oluşmaz.dna şekerdir.rna şekerdir tabloda gözüktüğü üzere.ve toprakta da şeker yoktur.bu yüzden canlilik bitkilerden çilmiştir.canlilik derken hayvan hücresi.bitki hücresi madenlerden.yani,kısaca;ilk insan ve topraktan yaratilma diye bişey yok, canli her sey sudan değil şekerden oluştu.şekeri ise bitkiler güneşten yapar.bitki evrimi ise ayrı konu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...