Jump to content

Güneş Püskürtmesi


Röpteşambırlı Uzaylı

Recommended Posts

olasi güneş püskürtmesi aninda radyasyondan korunmak için ne yapabiliriz? veya nükleer bir felakette? dünyada işler küresel düzeyde karişacak gibime geliyor.radyasyona karşi önlem almak gerek diye düşünüyorum.eee zenginler gibi sığınak yapacak veya deniz alti yapacak kadar param yok.3-5 kuruşum var onla da gittim :

50metre alaminyum folyo aldım.bi rambo biçaği, bi kaç ton baliği.sırt çantası, el feneri filan.yakınlarda bir de mağara araştırması yaptim.sonuçta sığınak inşaa edecek durumum yok.doğal sığınak işte.🤣alaminyum folyo'ya kendimi saracam umarim radyasyondan korur ve içinde pişmem ama bu nefes alma işi ne olacak onu bilmiyorum.gaz maskesem yok.mağaraya kadar hayatta kalabilirsem bu seferde yiyecek bitince açliktan ölme riski var ama orada böcek möcek ne bulursak artık 🤣 bi kaç kartonda sigara aldim.olmadi bi sigara tüttürür dünyanin ve kendimin yok oluşunu izlerim artik.adios amigos...

Link to comment
Share on other sites

Faraday kafesi, alüminyum kafesler vb. ya da yüksek güç harcayarak elektromanyetik dalga sönümleyici vb. yöntemler ilk aklıma gelenler ancak yer altı sığınağı çok daha mantıklı bir fikir olur kanaatindeyim.

 

Bence iyi kötü bir ya da birkaç konteyner bul ve onları en az 10 metre derinliğe yüzeye çıkış yolu bırakarak yerleştirmeye çalış ve içlerine de yeteri kadar yiyecek depola ve an az bir tanesinde de topraksız tarım yapabilecek ve havadan su elde edebilecek yöntemler geliştir. Havadan su elde etmek kolaydır. Küçük 12V elastik bir panel ile 45-60 dk. da 1 litre su elde edebiliyorsun. Yine ateş vb. lazım olursa da elektroliz ile hidrojen elde eden bir gaz ocağı bulursan işlerin daha da kolaylaşır. Youtube'da pek çok örnek proje var.

Güneş panellerinin ve rüzgar tribünlerinin böyle zamanlarda çalınma tehlikesine karşılık size bahsettiğim diğer atmosferik elektriğin hasadı, mekanik amplifikatörler vb. yöntemlerle enerji eldesi sağlayabilirsin. Detayları benden öğrenebilirsiniz. Ben hazırlıklara başladım. Burada bahsettiklerimin tümünü yapıyorum ve hatta antigravity propülsiyonlu araç da yapıyorum ve yapınca görürsünüz.
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...