Jump to content

İnsanlarin Kendi Yalanları İle Yuzlesmesine İzin Verin


somebody

Recommended Posts

İnsanlarin Kendi Yalanları İle Yuzlesmesine İzin Verin. Onlara sürekli olarak yardımcı olup da hep dört ayak üstüne getirmeyin.

 

İslam'ın tüm iddialarının yalan olduğu ortaya çıkarıldı. Buna rağmen anlamak istemeyenleri bırakın kendi hallerine yaşasınlar.

 

Başkalarına en ufak bir konuda bile tolerans göstermeyip kötü gözle bakanlar kendi işlerinde sıkıştıklari zaman her haltı yapmayı helal sayıyorlar. Uyuşturucu, fuhuş , mafya gasp kara para bile onlara helal oluveriyor. Bırakın kendileri düşünsün.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

Dünyanın geçerli kuralı paradır.

Ateist arkadaşlar bilgi ve düşünce açısından çok iyiler ama ticaret ve ekonomi alanında o kadar iyi değiller. Sesinizin çıkmasını istiyorsanız ekonomik anlamda büyümek zorundasınız.

Bu da bu işin kuralıdır. Yerçekimi gibi.

 

Tavsiyem şu ki fazla felsefeyi birakip artık parasal gücünüzu artırmaya çalışın.

Parasal gücünüz varsa da bunu dinciler ile paylasmayin.

Dinciler öyle yapmıyorlar mı? Birbirlerinden alışveris yapıyorlar ama almaya gelince herkesten topluyorlar. Sosyal dengeyi böylece manipüle ediyorlar.

Öyleyse bunu dengeye getirmek için karşı gücün de ekonomik alanda artması lazım.

Pastayı kendi içinde paylaşıp kazanırken herkesten alsinlar.

Örneğin üç harfli  marketi dindar gibi görünür ama Amerika ortaklidir. Daha da derine insen kimbilir arkasında hangi millet çıkacak. Belki İsrail..

Onlar bu işleri çok iyi yapıyor. Senden gibi gorunur senin paranı alır.

Ateistler de bunu yapmalı.

Link to comment
Share on other sites

Hükümete ve İslam'a karşı olmanın saikleri açısından seküler/laik ya da ateist çevrelerin motivasyonları mevcut hükümet dolayısıyla teröristlerle de aynı şekilde hükümete tavır alan bir tablo çizdiğinden, zaten ekonomi bu haksız hegemonyanın elinde ve bu arsızların para iştahı sebebiyle enflasyonun da önüne geçilemediğini anlayamıyor olmanıza üzülüyorum.

Her ateist ya da seküler/laik olup hükümete tavır almış kişi senin kadar züğürt mü sanıyorsun? Korelasyonlar bakımından zaten ekonomik anlamda daha iyiler ve sorunun kaynağı da bu olduğu halde bunu anlayamıyor olmana üzülüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...