Jump to content

Teolojik ve ideolojik görüşlerimde bir agnostik olarak maruz kaldığım ırkçılık/zorbalık konusuna swarm behaviour konusuyla açıklayabildiğim bilimsel bir yaklaşımla bakmayı deniyorum ve çözüm öneriyorum


Aang

Recommended Posts

Ladies and gentlemen
 
Kumralım, yeşil gözlüyüm, kelim + aşırı zekiyim! Anayasa değil bana yasa istiyorum.

(Ayrıca doğal kel değilim! 17 yaşımdayken bir berberde boyun altı kılları için kullanılan kıl dökücü sabun saç besleyici diye tanıtılarak kafama sürüldü ve birkaç gün sonra banyo yaptığımda saçlarımın önemli bir bölümünü kaybettim.)

İdeoloji, teoloji ya da kahvehane kültürü ile düşünmeyin! Tüm dünya genelinde global düşünün!

İdeolojik ve teolojik maskelerinizle adil olduğunuzu sanıp aslında sadece masumlara zarar veriyorsunuz ve bu hatanızı anlamanızı sağlamak gerçekten çok zor oluyor.
Varlığımı tehdit eden toplum motivasyonları ve güya suçlarım(!);

1. Swarm behaviour diye başlık koyabiliriz ve azınlık düşmanlığına maruz kalmak
  A. Fenotip açıdan azınlık olmak
    a. Sarışın/kumral olmak
    b. Renkli gözlü olmak
    c. Kel olmak
  B. Beceri niteliklerinin faydası ve kalitesi bakımından azınlık olmak
    a. Son derece utilitarian olmak
    b. Ortalamanın çok üzerinde zeki olmak ki güya zekileri konfora layık görürler ve onların bir şekilde konfora erişebileceklerini varsayarlar ancak durum hiç de öyle değil! Çok şiddetli şekilde zeka düşmanlığı var ve bu da swarm behaviour davranışa örnektir. İnsanlar primattır ve farklı olanı dışlamaya meyillidir. Yine beyin göçünün ve yerli üretim eksikliğinin de sebebi budur.
    c. Tüm IQ 150+ insanlar gibi insanları titretecek ya da hayatlarını değiştirecek kadar korkunç/müthiş buluşlarım var ve etrafımda bunları anlayabilecek, değerlendirebilecek ve destek olmaya ya da yatırım yapmaya istekli insanlar yok fakat bunun nedenleri yine swarm behaviour ve zeka düşmanlığı ile ilgili! Mucit olmak aşağılanası bir ünvan değil ve tüm peygamberlerin/kralların/firavunların mucizeleri, onların zamanında etkili ve kadim teknolojilerin mucitleri ya da onların en önemli destekçileri olduklarını kanıtlıyor. Sadece makro tarihi doğru açıdan bilgiyle okuyup, incelemediniz.
    d. Erdemli bir insan olmak ve masumiyet karinesi açısından temiz olmak.

Aşağıdaki yorumlarda kendi fenotipiniz nasıl olursa olsun swarm behavior davranış gösteriyor olmanızı, çoğunluğun fenotipine benzeyenlere konfor sağlıyor olmanızı, bunun da büyük haksızlıklara sebep olduğunu anlayıp yanlış olduğunu ve kontrol edilmesi gerektiğini dikkatle anlamanızı istiyorum.

Swarm behaviour davranış için insanların çok büyük bir kısmı siyah saçlı/esmer olduklarından bu davranış örüntüsüne esmer milliyetçiliği de diyebiliriz ve konfor ve saygı açısından bizlere sunduğunuzun en az 1000 katını istem dışı/istemli/öyle ya da böyle onlara sunuyorsunuz. Bunun sebebi, kabul etseniz de etmeseniz de swarm behaviour motivasyonları ve en temelde korkudur. Bu açıkça haksız rekabettir ve onların korelasyonlar bakımından hiç bir nitelikte(! penis boyları hariç) bize üstünlükleri yok! Kaldı ki suç raporlarını incelerseniz en adi suçları işleyen suç makineleri gibiler ve tüm bunları görmezden gelerek onları cezalandırmayıp, onlara konfor sağlıyor oluşunuzun cezasını onlarla birlikte çekeceksiniz. Onlara bombalar yağarken yüksek teknolojinin hengamesinde ağlamayın!

Yani ben bir şeylerden şikayet ediyorum diye benim yaşadığım zorlukları senin anlayabildiğin kadar sanman yaptığın en büyük hata olur. Eşitlik ilkeleri ve insan hakları sadece işte bu vasat çoğunluğa ve dark-skinned fenotiplere konfor sağlıyor. Bunu bile bile güya eşitlikten yana olmanız ve sözde insan haklarını savunuyor görünmeniz kabul edilemez bir suçtur ve bu suçun bedelini ağır ödeyeceksiniz. Ben onlara sağlanan eşitliğin 1/1000 oranında bir sadakasını değil, eşitlik istiyorum ancak bu eşitliği sağladığında nitelikler nedeniyle oluşan üstünlüklerin sağlanması gereken hak edişlerine engel olmayacaksın.

Benim öyle ya da böyle davranmam/yapmam yaşadığım problemlere çözüm olabilseydi şimdiye dek kendim bu problemlerimi kolayca çözebilirdim ancak söylediğim gibi bu sizin sebep olduğunuz bir kaos ortamı ve bana çay ocağında huzurla çay bile içirmiyorlar. Tüm bunları asla kabul etmiyorsunuz ve etrafınızda gördüğünüz birkaç ibnenin kahkahaları ve ezik durumu bizi onlarla aynı mantaliteyle kategorize etmenize sebep oluyor.

Bu sosyal zorbalığı açıklamak ve anlaşılmasına çabalamak Türklerin alışık olduğu kinayeli dil kullanımına yönelik mantaliteye aykırı ve bu kinayeli tutum dışındaki diyalektiğe çok yabancısınız ve böyle bir dili düşük zeka ya da hastalıklı düşünce olarak kodlamaya meyillisiniz ancak doğruları söylemek her yüreklinin başarabileceği bir şey değil!

Bir araya gelin ve bize yaptığınız haksızlıklara çözüm için yutkuna yutkuna tüm bunları değerlendirip, kabul edip kanunlara dönüştürün ve adil şekilde uygulanabilmesi için bir şeyler yapın!

Bu benim son barış çağrımdır!

Kadın seçiciliği, ırkçılığı, zorbalığı aşk sanan kadınlar ve dark-skinned fenotiplerin maruz kaldığı ırkçılığa da değinebilirdim fakat o kadar uzatmayalım ve zaten onları yanlarında gezdirmeseler de imece usulü problemlerini halihazırda çözüyorlar. Irkçılık o siyah, bu beyaz diye hayıflanmak değildir. Irkçılıktan ve zorbalıktan şikayet etmek ırkçılık ya da zorbalık değildir. Vasat çoğunluğun ve dark-skinned fenotiplerin bizi hedef gösterip ırkçılıkla yaftalamalarına ve bu konuda yaygara koparılmasına bir son verin! Çünkü ırkçı olanlar bizzat kendileridir ve bunu yüzbinlerce yıldır (Sümer tabletlerine göre 450 bin yıl) kanıtlamalarına rağmen daima onlara konfor sağlıyor olmanıza tahammül edemiyorum. Bundan vazgeçip eşitlik ilkesini ve insan haklarını doğru ve dürüst bir anlayışla uygulayın!

Aynı mantıkla daima esmer ağırlıklı ırklara uygulanan güya ırkçılığı gündem yaparken diğerlerinin uğradığı ırkçılık ve haksızlıkları daima görmezden geldiğiniz için ve hatta utanmadan bu durumlarının şikayetlerini dile getiren masumları ırkçılıkla yaftaladığınızdan esmer ağırlıklı ırklara ırkçılık yapılıyormuş gibi haksız bir manipülasyon yapıldığı gözden kaçıyor ve bu suçun ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor.

Almanya, Hitler konusu ve sarışın/kumral sağcılara uygulanan ırkçılık ve daha gradient bir mantıkla esmer ağırlıklı hemen her ülkedeki daha açık tenli/saçlı insanlara uygulanan ırkçılık görmezden gelinirken güya onlar ırkçıymış gibi manipülasyon yapılıyor. Yine teolojik ya da laiklik/sekülerlik vb. gibi ideolojik maskelerle korelasyonlar açısından görece daha açık tenli/saçlı, muhafazakar insanların hor görülmeleri ve aşağılanmaları gibi örnekler verilebilir ki bu hor görülen insanlar genelde masumiyet karinesi daha temiz ve bana göre daha erdemli ve zeki insanlardır.

Yok siz anlamıyorsunuz, vasat 10 cm esmer fenotipler emzik yapılırken kral nitelikli 19 cm sarışın/kumral adamlar abazan bırakılıyor. Sonra haksız olarak sağladığınız bu konforu öz güvene bağlıyorsunuz.

Öz güvenin sebebi, erdemler*1000+zeka*100+(yakışıklılık ya da güzellik)*10+(cinsel potansiyel) olursa bu herkes için daha iyi olur. Ayrıca mütevazilik çok kaliteli bir erdem değil, tedavülde rol yaparak, onure edilmeyi dilenmektir ancak doğru bir duyguyla haklı üstünlüklerin tevazusu mütevazilik erdemi olarak daha geçerli olur.

Anayasa değil, bana yasa!

Küçükken bir piknikte çekilen bir fotoğrafım. Onu internette tesadüfen buldum ve üzerine bunu yazmışlardı. Fotoğrafçı benden bir hareket yapmamı istemişti ve bende bu hareketi yapmıştım. Biraz hatırlıyorum.
403719435_1326430181329441_4687601768340
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

"...bedelini ödeyeceksiniz." kısmını "...cezasını onlarla birlikte çekeceksiniz." diye düzeltmiştim fakat eski versiyonu kopyalamışım. Elbette son versiyon geçerli fakat güncelleme yapamıyorum. Belki başka hatalarım da vardır. Siz ne düşünüyorsunuz?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ben de şizofreni olduktan sonra ırkçılık fikirleri peydah oldu bende 

kendimi biraz tanıtayım 190 100 kilo kaslı kısa saçlı sakallı iyi derecede muay thai bilen bir insanım 

kavgam da yazdığı gibi fikirlerinizi fiziksel güce karşı da savunamazsınız bir sikim değilsiniz 

ben de genelde +150 iq arkadaşlara tartışmanın en ateşli olduğu anda istersen bunu birde arka tarafta baş başa konuşalım derim bu noktada kız çocuğuna dönerler 😀 hiç şaşmaz her ortamda ve koşulda bu deney aynı sonucu verdiği için sanırım artık kanun olmuştur 😀

ben de bunu bir filmde görmüştüm 😀

fakat azınlıklar diğer ırklardan insanlar ve benden farklı olan insanlar ile sosyalleşip onlardaki güzel noktaları gördükçe azınlık haklarını savunan bir aktiviste dönerim 

ben bu yöntemleri kullanırım

sonuçta insan bilmediği şeyden korkar 

fakat benden farklı insanları tanıyıp güzel noktalarını görünce korkuda nefrette son bulur

Bu resimdeki benim gençlik hallerim fotoğrafçı +150 iq birisi ile başbaşa fikir alışverişi yaptıktan sonra çekmiş 😭

 

 

DB6000E4-C426-4342-B39B-3F340B516C28.jpeg

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 saat önce, Frankenstein yazdı:

fakat benden farklı insanları tanıyıp

Kendi fenotipinden bağımsız olarak vasat çoğunluğa aşırı destekten, dolayısıyla da esmer milliyetçiliğinden bahsediyorum. İstemli ya da istemsizce onlara konfor sağlıyorsun ve bu dünyadaki hemen hemen bütün haksızlıklara sebep! Bu kısmı g.tünle okumuşsun. Beni bilek güreşinde yenersen daha güçlüsündür fakat sağ elimi kullanırım çünkü sol kolum ortopedik operasyon geçirdi.

Sorgulamaya çalıştığım kısmı tartışsak daha iyi olmaz mı? Ben aynı zamanda Aang'im (Hava bükücüyüm/ Avatar çizgi filmi, belki bilirsin) ve teknoloji de evrimin bir bileşenidir. Benim Ay'ı Dünya'ya çarpacak gücüm varken kaba kuvvetten korkacağımı mı sanıyorsun :)) Aynı zamanda da Anunnakiler'in atası "An" benim ve onlar biliyorsun hem bizim atalarımız hem de benim torunlarımdır. Hem adımda hem de soyadımda "An" var.

Şakayı bırakıp bana bunları sor! Ben neden bahsediyorum ve saçmalamıyor olma ihtimalim var mı? Daha detaylı argümanlar için Face ARICANAyhan hesabımdan ilgili paylaşımlarımı okuyarak yazımın odakladığım kısımlarını tartışalım isterim.

 

Ayrıca bana neyin mucidi olduğumu sorun ve vaat ettiklerimi doğru anlayın isterim.

Farklılıkları sevmek takdir edilesi bir davranış, seni kutlarım fakat olageleni doğru analiz etmek, zorbalığın bataklığını anlamak ve bunun için bir şeyler yapmak da önemlidir.

https://www.facebook.com/ARICANAyhan/posts/pfbid02n6x1szV7JAYAwGt1ZHAWd4shS6f1N1iTFtPHyj9ChqVyf2tqHHR3ZTdNBLZSY2HEl

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 23.11.2023 at 00:00, Frankenstein yazdı:

Ben de şizofreni olduktan sonra


Bir insan şizofren ise bu moron olmadığı anlamına gelir ve bu çok nettir. Şizofren olmayan herkes moron zaten üzülme :)) Bunu bir zaaf olarak görmene gerek yok, bunu sana daha önce açıkladım.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...