Jump to content

Adaletsizlik


Sprunk

Recommended Posts

 Günümüzde dini bir yönetim içerisinde değiliz. Bu kişilerin bir kısmı ahlakın göreceli ya da yok olduğunu düşünüyor. Ama aynı zamanda herkesin kendi zevklerine karışmamasını istiyor. Olmayan insanın gözü önünde, bile bile kendi sahip olduğu şeyi göstererek yapmaya devam ettiği zaman da kaosun oluşmamasını istiyor. Oluşursa bunun sebebini dine atarak kaçmaya çalışıyorlar ama, en büyük sebebi koca bir ADALETSİZLİĞİN gözümüzün önünde olmasıdır. Yokluk veya acı çekmek ne demek bilmeyen kitle, kendi istedikleri sözde "ideal" dünyanın herkes tarafından gerçekleşmesini dikte ediyor. Ama bu ideal dünya sadece kendi zevk ve çıkarlarına dayanıyor, başka kimsenin çektiği acılar umurlarında değil. Bunu düşünebilecek empati kabiliyetleri bile yok, ama sorsak modernler,aydınlar her şey hakkında bilgi sahibiler.

Emek verilen işlerde bizim gibilerinin susması için elimize para tokuşturarak problemi ortadan kaldırdıklarını sanıyorlar. Oysaki bu hiçbir şeyi düzeltmiyor. Çünkü sen birilerinin hakkını göz göre göre gasp ediyorsun. Şikayet ettiğin siyasetçilerin yaptığı şeyi gerçek hayatta SEN yapmaya kalkıyorsun. Üstüne bizim gibiler tarafından asker olmamızı bekleyerek korunmanızı bekliyorsun, böyle yasalar çıkarttırıp savunuyorsun. Sana bir şey söyleyeyim. Senin materyalist ve aydın takılan tayfadan olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama senin aptal zevkine göre kimse burada uşaklık yapmayacak.

Link to comment
Share on other sites

  • moderator başlığı Adaletsizlik olarak değiştirdi

10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtaydan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ (msn.com)

Başkasından çocuk yapan, aldatan kadına nafaka bağlamışlar, şaka gibi.

@Sprunk haklı. Dünya'da ve bu ülkede adalet yok. Adalet olsa bunu yapan kadın ve birlikte "iş" yaptığı adam cezalandırılırdı. 

Cezalandırılan yine mağdur taraf olmuş. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...