Jump to content

Doğum günün kutlu olsun Türk Ateist!


Kenopsia

Recommended Posts

  • 1 sene sonra...

Türk Ateist hanımı biliyorum. Çünkü ateistforumun kapanmasına yakın zamanlarda forumda aktifti ve O'nun birçok iletisini okumuştum. Aydınlık fikirleri olan, donanımlı bir insandı. Bilinçli bir Atatürkçü olması da tabii en güzel yanlarından biriydi.

Fakat ilginç biçimde, democrossian nikli üyeyle birdenbire (hani nasıl diyeyim) "hasım" olmuşlardı. Ben, democrossian'ı iyi ve çok bilgili bir yazar olduğu için takip ederdim. Fakat dediğim gibi, nedense Türk Ateist'le kısa sürede zıtlaştılar, inatlaştılar. Aslında democrossian, çok sayıda yararlı ileti asmıştı o foruma... Ve o hikaye, democrossian'ın bir gece forumla ilişiğinin kesilmesiyle son bulmuştu.

Hacı ağabey, 4 Ekim 2020'de öldüğünde, hepimiz çok üzüldük.. Türk Ateist, Hacı ağabey'in yakın arkadaşı olduğu için, ölüm haberini forumda Türk Ateist duyurmuştu. 

Neyse, bunları neden yazdım şimdi, tam bilmiyorum aslında. Biraz hafızamı yoklayıp nostalji yapmış oldum işte.

Şu da bana enteresan gelmekte: Artık internette böyle Hacı gibi, Türk Ateist gibi, democrossian gibi iyi yazan ve düşünen Türkler pek kalmadı gibi geliyor bana. Türkiye düşünsel, fikirsel anlamda hızla çoraklaşıyor gibi geliyor bana...

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...