Jump to content

Recommended Posts

Konu tarihi:

"Moğollara karşı savaşmak Allah'a karşı savaşmaktır." diye bir sözünü görmüştüm bir sitede. Yani buna benzer bir sözdü. 

Aşağıdaki paylaşım kime ait bilmiyorum ama benim gördüğüm sözün aynısını yazmış.

Kurtuluş savaşında da İngilizlere karşı mücadele etmenin günah olduğunu söyleyenler varmış. Benzerlik gerçekten çok garip.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Sputnik yazdı:

"Moğollara karşı savaşmak Allah'a karşı savaşmaktır." diye bir sözünü görmüştüm bir sitede. Yani buna benzer bir sözdü. 

Aşağıdaki paylaşım kime ait bilmiyorum ama benim gördüğüm sözün aynısını yazmış.

Kurtuluş savaşında da İngilizlere karşı mücadele etmenin günah olduğunu söyleyenler varmış. Benzerlik gerçekten çok garip.

Büyük olasılıkla öyle. Zaten ajanların sık kullandığı teknik din veya derneklerdir. Bugünkü siyasette dini kullanarak sızan ajanlar varken iktidar değiştiğinde Atatürk'ü kullanarak sızan dernekler faaliyete geçecektir.

• 3 hafta sonra...
  • 1 sene sonra...
Mesaj tarihi:

Mevlana denilen şerefsiz, bir Türk düşmanıdır ve ajandır. Mevlana, Mesnevi'de yazdığı eşeğin cinsel ilişki gibi skandal ifadeler var. Zaten din, tarih boyunca egemen güçlerin elinde çok tehlikeli bir silah olmuştur. 

• 1 ay sonra...
Mesaj tarihi:

Din, emperyalistlerin ve büyük devletlerin silahıdır. Bu şekilde küçük devletlerin başına sömürge valileri getirirler. 

Mevlana, Fetö, filan iyi örnekler.