Sputnik Konu tarihi: Ağustos 19, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Ağustos 19, 2022 "Moğollara karşı savaşmak Allah'a karşı savaşmaktır." diye bir sözünü görmüştüm bir sitede. Yani buna benzer bir sözdü. Aşağıdaki paylaşım kime ait bilmiyorum ama benim gördüğüm sözün aynısını yazmış. Kurtuluş savaşında da İngilizlere karşı mücadele etmenin günah olduğunu söyleyenler varmış. Benzerlik gerçekten çok garip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 1 saat önce, Sputnik yazdı: "Moğollara karşı savaşmak Allah'a karşı savaşmaktır." diye bir sözünü görmüştüm bir sitede. Yani buna benzer bir sözdü. Aşağıdaki paylaşım kime ait bilmiyorum ama benim gördüğüm sözün aynısını yazmış. Kurtuluş savaşında da İngilizlere karşı mücadele etmenin günah olduğunu söyleyenler varmış. Benzerlik gerçekten çok garip. Büyük olasılıkla öyle. Zaten ajanların sık kullandığı teknik din veya derneklerdir. Bugünkü siyasette dini kullanarak sızan ajanlar varken iktidar değiştiğinde Atatürk'ü kullanarak sızan dernekler faaliyete geçecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archaeopteryx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Mesnevi'deki hikayelere bakarsak ajan olmasının yanında cinsel sapkınlık da var. Bilgiye erişimin artık önüne geçilemediği için meczup bu hikayeleri sıvama yoluna gitmişler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 15 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat Mevlana denilen şerefsiz, bir Türk düşmanıdır ve ajandır. Mevlana, Mesnevi'de yazdığı eşeğin cinsel ilişki gibi skandal ifadeler var. Zaten din, tarih boyunca egemen güçlerin elinde çok tehlikeli bir silah olmuştur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 31 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart Din, emperyalistlerin ve büyük devletlerin silahıdır. Bu şekilde küçük devletlerin başına sömürge valileri getirirler. Mevlana, Fetö, filan iyi örnekler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts