Jump to content

Bu olay gerçek mi?


Sputnik

Recommended Posts

Acaba aşağıda yazan olay gerçek mi ve yasalar gerçekten böyle mi? 

Gerçekten böyleyse, fakirlerin evlenmesi için hiçbir sebep kalmıyor.

Trakya'da küçük bir kasabada oturuyorum ve samimi bir şekilde söyleyebilirim ki, buralarda neredeyse 10 veya 8 bebekten biri gayrimeşru(evlilik dışı veya aldatma) ilişkiyle doğuyor. Büyükşehirlerdeki durumu hayal bile etmek istemiyorum. Yasalarda böyleyse bu oran artacak gibi.

Birde yaşadığım bir olayı anlatayım, lisedeyken(16 yaşındayken) tanıdığım birinin aldatma yoluyla doğduğunu öğrenmiştim. Meğer çocuğun annesi kasabanın en zenginiyle iş kırıştırıp doğurmuş. Bütün kasaba bunu biliyorken kimse gidip yasal babasına bu durumu anlatmadı. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Evlilikler verilen söze bağlıdır. İki kişi birbirine nasıl söz verdiyse öyle yaşanmalı . O yüzden hukuk yada belediye başkanı denen üçüncü kişilerin evliliğe karışmaması gerekir.

Her evlenen çift bir sözleşme hazırlayıp imzalamalı ve belediye iki kişinin evliliğini değil sözleşmesini onaylamalı. Anlaşmazlık halinde mahkeme evli çiftlerin yatak odası hallerine değil sözleşmedeki imzaladıkları metinlere bakmalı.

Başka ilişkilere onay verip vermemek evlenecek çiftlere kalmış bir konudur.

Böylece bir kişi ikinci veya üçüncü evliliğini yapacaksa müstakbel eşler birbirinin eski sözleşmelerini belediyeden isteme hakkına sahip olmalıdır.

@Sputnikmaalesef zengin erkeklerle karıştırıp sonra da başka erkeklere sapık muamelesi yapan , otobüste erkek yanına oturmayarak namusunu kasan çok kadın var.

Erkekler arasında da bir çok kadına sarkıntılık yapıp kendi ailesine sarkanlara şiddet eğiliminde olan çok erkek var.

Toplumun ikiyüzlülüğüne parmak basmışsın.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...