Bruce Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Ace of Base - Happy Nation Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Alizée - Moi... Lolita Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Men At Work - Down Under 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Cascada - Everytime We Touch Because the Night Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Benim nette gezinirken rastladığım en güzel müzik videolarından birisi bu.. Hem sizinle paylaşayım hem de kendim bir kez daha dinlemiş olayım. Piyanoyu çalan Rus piyanist Alexandra Dovgan, şu anda 16 yaşındaymış. Moskova'da, müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve piyano çalışmalarına 4.5 yaşında başlamış. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Vimeo'ya bir şarkı daha yüklemiştim. Onu da buraya yapıştırayım. Mabel Matiz'in "Antidepresan" adlı şarkısını, Gökçe Özgül İngilizce ve kısa olarak yorumluyor.. İlk başta insana çok tuhaf geliyor ama birkaç kez dinleyince sanki bağımlılık yapıyor bu İngilizce yorum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Mabel Matiz'in "Antidepresan" adlı şarkısı da şu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Bu enstrümantal müzik (beste) kime aittir bilmiyorum ama, bir şekilde buldum ve melodisi çok hoşuma gitti, paylaşayım dedim. 1.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Ben yüksek sesle müzik dinlemeyi severim ama biliyorsunuz ki bu dizüstü bilgisayarların sesini sonuna kadar bile açsanız öyle çok fazla ses vermiyor dışarıya. Acaba bilgisayarın ses kapasitesini artırmanın basit bir yolu var mıdır diye biraz araştırdım. Meğer varmış! Aşağıdaki 2 programdan birini bilgisayarınıza yüklerseniz, bilgisayarın ses (volume) kapasitesini kolayca artırmak mümkünmüş. Sizin işinize yarar mı bilmem ama benim çok işime yaradı. https://www.letasoft.com https://www.fxsound.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Efsanevi İtalyan besteci Ennio Morricone'nun o meşhur eserini "Danimarka Ulusal Senfoni Orkestrası" harika yorumlamış: "İyi, Kötü ve Çirkin" (1966) filminin müziği olduğunu ayrıca belirtmeme gerek yok herhalde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Aynı filmin final sahnesinde (Çirkin'in mezarlıkta koşma sahnesinde) kullanılan ve "The Ecstasy of Gold" diye anılan müzik... Ennio Morricone'nun dehasının bir başka ürünü diyelim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Quentin Tarantino'nun başyapıtı sayılan "Pulp Fiction" (1994) filminin müziği olan "Miserlou" adlı eseri; piyano, viyola ve çello (yani viyolonsel) kullanarak yorumlamışlar... Bence harika olmuş! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 "Pulp Fiction" (1994) filminin müziği olarak bilinen "Miserlou"nun bir yorumu (cover): Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Miserlou'nun bir de metal yorumunu dinleyelim... Çalan adam, videoyu yüklerken özellikle vurgulamış: Bu video hızlandırılmış filan değil, kendim çalıyorum demiş. (Bizde hile, yalan dolan olmaz diyor yani) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Grup Yorum'un "Devrim Yürüyüşümüz Sürüyor" adlı enstrümantal eserini paylaşayım... Birazcık şu meşhur "Requiem for a Dream" (2000) filminde kullanılan "Lux Aeterna" adlı besteyi de andırıyor. (Ya da bana öyle geliyor.) Bir zamanlar ana haber bültenlerinde, hem "Lux Aeterna" hem de aşağıdaki "Devrim Yürüyüşümüz Sürüyor" adlı beste, böyle acıklı, dramatik haberlerin üzerine fon müziği olarak yerleştirilirdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 "Requiem for a Dream" (Bir Rüya için Ağıt) filminin ünlü müziği "Lux Aeterna"... Hemen herkesin kulağına aşina bir melodidir bu... Ki bir dönem televizyon kanallarında en fazla kullanılan fon müziklerinden birisi haline gelmişti dersek abartmış olmayız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Çok sevdiğim bir şarkı: The Mamas & The Papas - California Dreamin' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Bu Sia adlı şarkıcı kimdir tam olarak bilmiyorum ama müthiş bir ses var bu kadında. Üstte dinlediğimiz California Dreamin' şarkısını, muazzam şekilde yorumlamış! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paul Simon /chevy chase - You Can Call Me A Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Sia'nın bir de "Unstoppable" adlı şarkısı var ki, müthiş bir yorum bence... Ben bu Sia'nın sesini çok sevdim, yalan yok şimdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 1979 yılında kurulan İsveçli rock grubu Europe'un, 1986 yılında çıkan ve dünya çapında ünlenen şarkısı "The Final Countdown". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts