Jump to content

AKP - Cemaat İkiyüzlülüğü


somebody

Recommended Posts

AKP ve Cemaat İkiyüzlülüğü

Sosyal medyada dikkatimi çektikçe Cemaat – Siyaset ve Toplumsal ikiyüzlülükleri buraya yazacağım.

 

11      AKP yi sanayiye yatırım yapmamakla eleştiren cemaat trolleri Twitter hesaplarından başarı hikayeleri anlatarak reklam yapıyorlar. Onlara şu soruların olacak,

Türkiye’de imkanlar varken neden sözde eğitim hizmeti verdiğiniz gençlere rehberlik edip onları sanayi kollarina yonlendirmediniz de sadece kendi cikariniza hizmetçi yapmaya yeltendiniz? Ülkenin en eğitimli kadroları bizde diyerek övünüyordunuz da neden bu egitimli insanlara akademik ve sanayi alanlarinda uzmanlaşma imkanı vermediniz?

22    AKP yi şimdilerde zamlar ve vergilerle eleştiren aynı cemaat trolleri kendiniz uyelerinize neden   hesapsızca ve insafsızca kurban zekat himmet gibi bağışlar yapmasını dayattiniz? Onların çocukların daha iyi bir gelecek sahibi olmasına engel oldunuz?

33   Dinci çapulcular adına çok klasik bir soru, neden uyelerinize yasak dediğiniz şeyleri kendiniz yapıyorsunuz?

44   İnançlarını ve cemaatlerini itaat üzerine kuranlar neden şimdi akp ye itaat etmiyor? Tayyip Erdoğan’ın İBB başkanı olduğu yıldan beri %10 komisyonsuz iş yapmadığını bir üyeniz YouTube’dan itiraf etmişti . Hatta %10 Tayyip lakabıyla nasıl ün yaptığını bir kitap yazarak anlattigi halde kitabın cemaat tarafından yayınlanmasına izin verilmediğini de itiraf etmişti. Buna rağmen neden desteklediniz? Hani haramın bir damlası  bile yasaktı?

 

55- Herşeyi rüyasında gören hocanız neden bu riyakarliginizi rüyasında görmedi ve başınıza gelen bu olayları göremedi? Neden insanlara bu kadar yalan söylediniz. Ve utanmadan hala daha haklıyız diye dolaşıyorsunuz?

 

Sorun yanlış yaptığını bilmemek değil , yanlış yaptığını ggizlemektir ve siz hala daha iki taraflı olarak yanlislarinizi menfaat uğruna gizliyorsunuz. Ama bedeli ağır oluyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 sene sonra...

Erdoğan İstanbul'a ihanet ettiğini kendi itiraf etti. Buna rağmen hala daha İmamoğlunu engelleyip bütün olumsuzlukları başkasının üstüne atıyor.

Birde artık son koz olarak din kaldı ellerinde. Murat kurumun süleymancı olduğu iddia ediliyor.

Hatta fetöcülerden bile aday çıkarttı. Turgut Altınok örneğin. Geçmişte kendisine küfür edenleri partisine kattı

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...