Türkçü Konu tarihi: Nisan 23, 2013 Report Paylaş Konu tarihi: Nisan 23, 2013 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Peki yukaridaki karikaturun sondan bir onceki "Ben turkum" karesini, "herkes turktur" e cevirirsek, sence digerleri son karede ne derler? Cunku sadece kendi etik milli ya da etnik kokenini aciklamak, bir kisinin hak ve ozgurlugudur. Herkesi kendi kimliginden yapmak ise hak ve ozgurluk ihlalidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Türkçü Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Peki yukaridaki karikaturun sondan bir onceki "Ben turkum" karesini, "herkes turktur" e cevirirsek, sence digerleri son karede ne derler? Cunku sadece kendi etik milli ya da etnik kokenini aciklamak, bir kisinin hak ve ozgurlugudur. Herkesi kendi kimliginden yapmak ise hak ve ozgurluk ihlalidir. İtiraz ederler,ben Türk değilim Kürdüm falan filan derler. İkinci cümlen ise felsefi bir yaklaşım,karikatür günümüz Türkiyesindeki siyasi/sosyal bir gerçeği yansıtıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts