Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Baslik daha fazla dagilmasin, Lozan ile ilgili de sen bir baslik ac. Lozanı ortaya atan ben değilim, sensin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ne varmis? Kendi yazdığını ne çabuk unuttun ? Onemli olan yazida olmasi degil, yasamda olmamasi ve uygulanmasina izin verilmemesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Lozanı ortaya atan ben değilim, sensin.Ben hak ve ozgurluklerin yazida oldugunu belirtmek adina lozan'i ornek verdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kendi yazdığını ne çabuk unuttun ? Tamam burdan devam edelim. Küresel Vana, on 02 Dec 2013 - 20:22, said:Bu ibare 61 ve 80 Anayasasında var. 61'de örgütlenme ve sosyal hakları talep etme özgürlüğü vardı, 80'de budandı. Diyanet dersen zaten ilk baştaki dini kontrol alma ve reforme işlevinden sapmıştı zaten 1950'den sonra.Onemli olan yazida olmasi degil, yasamda olmamasi ve uygulanmasina izin verilmemesi. "1920'lerde hangi ülkelerde varmış ?"-Kuresel Vana- Birey bilinci nihilizm ile ortaya atilmistir. Ayn rand ile ben bilinci ortaya atilmistir. Nihilizm, bireyci akilciligi one surer. Bireyi turune karsi mucadeleye cagirir. Cesitleri-Bencillik bencilik bananecilik bireycilik bireysellik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben hak ve ozgurluklerin yazida oldugunu belirtmek adina lozan'i ornek verdim. " Istersen olayi Lozan'a gore ve hatta Anayasaya gore degerlendirelim. " demek, örnek vermek mi oldu şimdi. Bu kadar laf edeceğine Lozanın ilgili maddelerinden örnek versen daha doğru olmaz mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 " Istersen olayi Lozan'a gore ve hatta Anayasaya gore degerlendirelim. " demek, örnek vermek mi oldu şimdi. Bu kadar laf edeceğine Lozanın ilgili maddelerinden örnek versen daha doğru olmaz mı ?Baslik yeteri kadar kariusti zaten. Neden sen bir baslik acmiyorsun, cok mu zor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 1920'lerde hangi ülkelerde varmış ? Bu arada Lozan n'oldu, hani değerlendirecektik ?Lozan ile ilgili yeni baslik actim; orda degerlendirelim. http://forum.dusuncedunyasi.net/index.php?/topic/1188-lozan-andlasmasi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Baslik yeteri kadar kariusti zaten. Neden sen bir baslik acmiyorsun, cok mu zor? Başlığın karıştığı falan yok. Başlık açmaya da gerek yoktu. Ayrıca, iddia sahibi sen olduğundan senin açman gerekir başlığı. Ki neyse ki bunu anlamışsın ki kendin açmışsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Başlığın karıştığı falan yok. Başlık açmaya da gerek yoktu. Ayrıca, iddia sahibi sen olduğundan senin açman gerekir başlığı. Ki neyse ki bunu anlamışsın ki kendin açmışsın.Benim icin fark etmez. Ben her zaman acabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Benim icin fark etmez. Ben her zaman acabilirim. O halde neden naz yaptın ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O halde neden naz yaptın ?Sana demokratik bir hak tanidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sana demokratik bir hak tanidim. Daha önce böyle bir hakkım yok muydu ki ? Hem sen nasıl bir mevkidesin ki bana hak tanıma hakkını kendinde görüyorsun ? Komik olmuş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Daha önce böyle bir hakkım yok muydu ki ? Hem sen nasıl bir mevkidesin ki bana hak tanıma hakkını kendinde görüyorsun ? Komik olmuş.Neden bu konuyu bu kadar uzatiyorsun. Ben teklif ettim, sen acmayinca da ben actim ve konu kapandi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hak verdim falan gibi üstten konuşmazsan uzamazdı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hak verdim falan gibi üstten konuşmazsan uzamazdı.Dogrudur, kabahat hep alttan alabilende ve hakli olanda kendisini ve egosunu goremeyendedir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Dogrudur, kabahat hep alttan alabilende ve hakli olanda kendisini ve egosunu goremeyendedir. Üstten konuşmak alttan almak değildir. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts