behcetlemicelik Konu tarihi: Kasım 1, 2012 Report Paylaş Konu tarihi: Kasım 1, 2012 Merhaba arkadaşlar, kitabın incelemesi ve tanıtım linki Ortak Bir Şeyleri Olmayanların Ortaklığı ... Geldik en büyük ve en acı ortaklığa yani ölüme. Ölüm ortaklığından ötesi yok gibi görünüyor. Kaybedenler Kulübü’nün bir repliği “Ölümden daha ciddi ne olabilir bu dünyada ?” diye aklıma geliyor ve düşünüyorum. Ölüm kadar bizi derinden birleştiren bir ortaklığımız daha yok. Bütün ötekiler ölümde birleşir. Fakat Heidegger’in dediği gibi de ayrılır çünkü “Ölüm herkesi tek başına yakalar, herkes yalnız ölür” ... Yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saying Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yorumunu okudum, ilgimi çekti ve kitabı alıp okumaya karar verdim fakat ne yazık ki tükenmiş Link to comment Share on other sites More sharing options...
behcetlemicelik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yorumunu okudum, ilgimi çekti ve kitabı alıp okumaya karar verdim fakat ne yazık ki tükenmiş Sıfır kitap satan sitelerde tükenmiş. Ama nadirkitap da mevcut. Bizde dert biter kitap bitmez. Almak istiyorsanız yardımcı olabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts