gun Konu tarihi: 4 saat önce Report Konu tarihi: 4 saat önce Kayıt Defteri'nde Saniye Gösterme Ayarı Adım 1: Kayıt Defteri Düzenleyicisini Açın Windows tuşu + R kombinasyonuna basın. Açılan "Çalıştır" penceresine regedit yazın ve Enter tuşuna basın. Adım 2: İlgili Yolu Bulun Aşağıdaki yolda gezin: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Adım 3: Yeni DWORD Değeri Ekleyin Sağ tıklayın ve Yeni > DWORD (32 bit) Değeri seçeneğini seçin. Değeri ShowSecondsInSystemClock olarak adlandırın ve Enter tuşuna basın. Adım 4: Değerini Ayarlayın Oluşturduğunuz değeri çift tıklayın. Değer verilerini 1 olarak girin ve Tamam'ı tıklatın. Adım 5: Değişiklikleri Uygulayın Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın. Değişikliklerin geçerli olması için oturumunuzu kapatıp tekrar açmanız gerekecek. Linuxda saniye çıkıyor. Windowsda ayarlayamıyordum. Yapay zekaya sordum böyle yazdı şimdi saniye çıkıyor. Daha önce defalarca araştırdığımda saniye gösterilmesini microsoft kaldırdı. Çıkmaz deniliyordu. Bulunsun burada bilgisayara not aldığımda kaybediyorum.
Recommended Posts