Jump to content

Terörsüz Dünya Için Dünya Düz!

Singularity

Recommended Posts

Son zamanlarda dünyanın top şeklinde olduğu düşüncesi diğer görüşlerin önüne geçti. Dünyanın şekliyle ilgili olarak sosyal medyada manipülasyon yapanlar, bunun için her ortamı kullanıyorlar. İslam forumlarında Allah Dünya yuvarlaktır demiştir diyorlar, ateist forumlarda Allah Dünya düzdür demiştir diyerek insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. Müslümanların kaldırılması kolaydır, yorumsuz. Ancak bir ateisti kolay kolay kandıramazsın. Gerçeği gördüğü anda, hiç bir manipülasyon onu etkilemez. Şimdi ben bunu yazacağım, hem bunu yapmayı düşünenler bir dahaki sefere iki kez düşünsün, ve yaptıkları işin sonucunu iyi anlasınlar diye. Ama ben bir insanın silahı tutup kendi kafasına ateş etmesine engel olamam, çünkü ben Allah değilim, en azından, bana böyle bir bilgi ulaşmadı. O halde herkes çıkarına uygun davransın. Peki çıkarınız neresi?

Dünyanın şekli aslında önemli değil.  Önemli olan, uzaya ve gezegenlere gitmemiş olmak, uyduların sahte olması ve burada oluşan kirli paranın terörizmi finanse etmesi. Sen hem bir taraftan Filistin'de  masum insanlar ölüyor derken bir taraftan küre dunya destekliyorsun o zaman senin gözyaşların timsah gözyaşlarıdır.

Nasa aya gitmedi. Nixon o tarihte ayla telefon görüşmesi yapmadı. Aya, marsa yada uzayın herhangi bir yerine gitme iddiaları komple yalan. Peki bunu neden yapıyorlar, hepsi mi işin içinde?  Basitçe, evet. "Onlardan olmayan" hiç kimse belediye başkanı olamaz. Kazara olursa öldürürler. Hepsi aynı yalana ortaktır. Yalanı yeterince desteklemedikleri anda konumlarını ve koltuklarını kaybederler. Peki bu yalan ne işlerine yarıyor, sistem nasıl işliyor ve bu yalan nasıl terörizmi ve her türden küresel soykırımları destekliyor? 

Nasa'nın  yıllık bütçesi yaklaşık 20 milyar dolar.  Nasa'nın küresel anlamda hareketlendirdiği sermaye bunun yaklaşık 5 misli. Yani 100 milyar dolar. Fakat biz düz olarak 20 milyar doları referans alalım. Bu para firmalara aktarılıyor. Uzay ve Uzay araştırmaları sahte ve yalan olduğu için, bu para yani 20 milyar dolar olduğu gibi kara paradır. Bu para abd devletinin kara parasıdır, teröristlerin yada kaçakçıların değil.

Devletler terör örgütlerini destekleyemezler..çünkü bunu yaptıkları zaman kayıtlarda ortaya çıkar. Bu hem kendi içinde muhalifler tarafından hem de o devletin rakipleri tarafından kullanılır. Ancak devlet bir şekilde kara para üretmeyi başarırsa bu kara parayla terörü finanse edebilir. Nasadan 1 milyar dolar alan firma, CIA tarafından kendisine verilen hesaba bu paranın yüzde 99'unu aktarmak zorundadır.  İşte bu para, hani hep soruluyor ya bu teröristler bu imkanları nereden buluyor diye, Usama Bin Ladin'e, Bagdadiye, Culaniye, hatta Öcalana hatta Fethullah Gülene giden paradır.

O nedenle deaş parasının üstünde küre dunya projeksiyonu vardır. İşte o yüzden Fethullah Gülen, dunya portakal gibi yuvarlaktır demiştir. Çünkü onlar varlıklarını bu küresel yalanlara borçludur. Sadece bu mu? Değil.  Birdenbire ortaya çıkan zenginler bu paranın yan etkisidir (yıllık 100 milyar dolar). Sonra o kişiler insanları sahte aşılarla öldürmeye çalışır, tepesinden chemtrails ile zehir atar, darbeleri destekler, el altından teröristleri katilleri finanse ederler. 

Sen dunya keredir dedikçe, veya Nasa'nın herhangi bir yalanını sanki gerçek gibi anlatınca, dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir masumun bir terörist veya bir katil tarafından katledilmesini finanse ediyorsun.

Dünyanın küre olmadığı yayılırsa, tüm bu yalanlar, darbeler, cinayetler, terörizm daha kaynağında kurur. Bu nedenle diyoruz ki dünya düzdür. 

Şimdi ben bunu yazdım. Fikri hür insanlar bunun mantıklı bir yazı olduğunu hemen anlar. Ancak fikrini satmış olanlar, terorizmden nemalananlar, başkalarının kanı üzerinden beslenen asalaklar, buna hemen acil eleştiri getirerek bunu değersizleştirmek, sulandırmak ve mümkünse alaya almak için her şeyi yaparlar. Şimdiye kadar her ortamda böyle oldu. Çünkü her yerdeler. 20 milyar dolarla senelik 20 bin dolardan 1 milyon tane terörist kiralayabilirsin. 50 bin tanesinin Suriyede neler yaptığını gördük. Sayıları çok fazla, virüs gibi her yerdeler.

Bakalım burada böyle kimler varmış görelim. 

Düz Dünya'ya inanıyorsun. Peki, size göre Dünya'nın sonunda ne var? Yani düz Dünyacılar bu konuda nasıl bir görüşe sahip?

Sizin inancınıza göre sanırım şöyle bir şekli var. Şimdi, gemiyle en sona gidince ne oluyor? Aşağı mı düşüyoruz? Yoksa karalar sonsuza kadar devam mı ediyor?

Ben düz dünya konusunda daha önce araştırma yapmıştım. En sonda buzullar filan var diyorlardı. :D 

1200x675_cmsv2_d19d067c-0e77-594f-9434-e

1669384195585?e=2147483647&v=beta&t=WXCa

58 dakika önce, Saturn yazdı:

Düz Dünya'ya inanıyorsun. Peki, size göre Dünya'nın sonunda ne var? Yani düz Dünyacılar bu konuda nasıl bir görüşe sahip?

Sizin inancınıza göre sanırım şöyle bir şekli var. Şimdi, gemiyle en sona gidince ne oluyor? Aşağı mı düşüyoruz? Yoksa karalar sonsuza kadar devam mı ediyor?

Ben düz dünya konusunda daha önce araştırma yapmıştım. En sonda buzullar filan var diyorlardı. :D 

1200x675_cmsv2_d19d067c-0e77-594f-9434-e

1669384195585?e=2147483647&v=beta&t=WXCa

Düz dünyaya inanmak ateist olmak gibidir. Yeterince araştırırsan düz dünyaya inanırsın, bir kez düze inanırsan geri dönemezsin. 

Demek ki sen yeterince araştırmadın. Düz dünyayla ilgili görüş ve soru paylaşırken alay eder durumuna düşmemeni öneririm. Çünkü açılışta bunu tanımadım. Şimdi soruna gelelim.

Düz dünyacılar zeki ve araştırmacı insanlardır. Hepimiz önce dünyanın küre olduğuna inandırııldık, yani geoid. Ama o bilginin üstüne yeni bilgilerle düz dünyaya geçiş yaptık. Bu açıdan düz dünyacılar kureyi de düzü de ortalama bir küreciden daha iyi bilir. Bu bakımdan hayali yada havada kalan cümleler kurmazlar.

Soruna bu çerçeveden bakarsak, dünyanın sonunda ne olduğunu hiç kimse net olarak bilemez çünkü hiç birimiz gitmedik. Fakat general Bird bir sefer güney kutbunun güneyinde Amerika büyüklüğünde bir kıta olduğunu söylemiş. Buna göre dünya buz duvarının yani Antarktika'nın ardında başka kıtalarla devam ediyor olabilir. Orasını bilemeyiz. Ama aşağıya düşeriz diyeni duymadım. Gök kubbenin ucunda bitiyor olabilir, bu bir ihtimaldir. Ama bu durum simulasyonla uyumludur. Oyun dünyası bu kadar demek ki. Öteye geçersen error 404 not found yazısı görürsün boş dünyada. Bu da ihtimaldir. Dediğim gibi bunlar zihin jimnastiğidir. Dünyanın sonunda ne olduğunu bilemeyiz. İsteyen istediği gibi düşünebilir, da , şu kesin, nasa aya gitmedi.