Singularity Konu tarihi: yesterday at 14:54 Report Paylaş Konu tarihi: yesterday at 14:54 Şimdiye kadar simülasyon hakkında sayısız araştırma yaptım, sayısız tartışmaya girdim. Ancak son dönemde bu konuda şu söyleme geçtikten sonra hep başıma bir şeyler geldi. Bakalım şimdi ne olacak. Tespitlerime göre simülasyoncu erkek, 65 yaşlarında. Narsist ve aynı zamanda bunama belirtileri var. Psikolojisi bozuk. Buraya kadar normal bilgiler. Ancak, kendisi eşcinsel. Ve ayrıca kadınlardan nefret ediyor. Medyada eşcinselliğin ön plana çıkarılması, yok efendim üçüncü bireylerin hakları filan hep iqneleri aklımıza getirmek için subliminal mesaj. Kutsal olduğu iddia edilen metinlere bakın, kadın hep ikinci planda. Hatta adeta yok. Dünyayı yöneten mason teşkilatına bakın. Bir tane kadın yok. Aslında ikisi birbiriyle uyumlu. Her şeyin başındaki kişi, simülasyoncu kadınlardan nefret ediyor. Muhtemelen bu nedenle iqne olmayı seçmiş. Ben bunun geri planını da düşündüm. Sonuçta neden böyle bir yola girsin ki. Bir şey tetiklemesi lazım.. benim tahminimce, annesiyle ilgili yaşadığı bir travmanın buna sebep olmasıdır. Örneğin, simülasyoncu daha çocukken annesi lezbiyen sevgilisiyle kaçıp evi terk etmiş olabilir. Ancak bu durumda, simulasyoncunun lezbiyen evliliklere karşı olması gerekirdi..ama değil. O zaman cevap bu değil. Annesinin başka bir erkekle kaçmış olması ihtimali. Bu durum, simülasyoncunun doğal aile yapısını hedef alan tavrını açıklar, ama bu durumda onun öncesinde kendisi de doğal aile yapısının sonucu doğmamış olması gerekir. O Zaman şu sonuca varıyoruz. Simülasyoncunun annesi başkasıyla evlidir, babasıyla geçici bir beraberliği olmuştur. Bu nedenle simülasyoncu hem doğal ailelere karşıdır, hem de kadınlardan nefret eder. Özet geçersek simülasyoncu "nesebi gayri sahih"tır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts