Jonny Kim Konu tarihi: Pazar saat 19:38 Report Paylaş Konu tarihi: Pazar saat 19:38 Bir sanatçı sporcu yada ünlü bir bilim insanı toplum tarafından aforoz edilmesi gereken hemen her türlü davranışı sergiler genelde Ancak toplumdaki özellikle de (yanlış hatırlıyor olabilirim) sjw ler ve aktivistler tarafından sürekli örnek gösterilir övülür Başarıları vurgulanır örnek insan olarak gösteirlir hatta küçücük çocukların cahil ama aydın geçinen öğretmenleri tarafından bu fidanlara rol model olarak empoze edilir Bu noktada herkesçe tanınan üç örnek vermek istiyorum Einstein, lise yıllarımda feminist geçinen üniversiteli kızların Einstein hakkındaki aşk seviyesine varan güzellemelerine şahit oldum Ancak bu feminist genç kızlar eşine imzalatdığı evlilik sözleşmesine ise hiç değinmezlerdi belkide bu olaydan bihaber cahillerdi Mike Tyson, dövüş sanatlarını geçtim hemen her spor dalı ile uğraşan kişiler tarafından bir idoldür ve rol model olarak alınır Fakat ne kadar ahlaksız bir insan hatta komşunuz olarak bile istemeyeceğiniz bir insan olduğunu anlamanız için bir kaç röportajını izlemenizi tavsiye ederim Edison, ilkokulda ki kendini aydın ilim yayan bir mürşid sanan öğretmenimiz tarafından rol model olarak empoze edilir örnek insan olarak gösterilirdi Sadece başlangıç olarak tesla ile olan ilişkilerine bir göz atmanız yeterlidir Eğer hala ikna olmadıysanız Amerika daki kirli işlerini biraz araştırmanızı tavsiye ederim Keza yaşadığı lokal toplum tarafından kabul görmüş ancak aslında aforoz edilmesi gereken davranışlara sahip insanlarda bu yerel halk tarafından sahiplenilir kimseye sorun çıkarmadığı sürece Fakat bu lokal topluma yeni katılmış düzgün karakterli bir insanı ise aforoz etmek için en ufak bir sürtüşme yada aslında masum ve zararsız yinede alışagelmişin dışında bir davranışını görmeleri yeterlidir Bu sıradışı sayılan davranış o lokal toplumun belki de en büyük ayıbını değiştirmek eksiğini kapatmak amaçlı olsa dahi bu düzgün insan yerel halk tarafından hemen aforoz edilecektir Hele birde sözü geçen yada sayılan bir omurgasız ile sürtüşme yaşamış ise tanrı yardımcısı olsun Bu kategoriye siyasetçileri ve omurgasızların nemalanma umudu taşıdığı hemen her insanı ekleyebiliriz Bu insanların her türlü ahlaksız ve topluma zarar veren davranışını görseler de şeytanın avukatlığını yapacaklardır Ancak sıradan düzgün çoğunlukla da kimsesiz sahipsiz kolay lokma olan insanların ise en masum ve zararsız davranışlarını çogu zaman çarpıtarak bire bin katarak yalan söyleyerek vs aforoz etmek için dişlerini tırnaklarına takıp çalışacakalardır Bu davranışlarının arkasında yatan sebeplerini ise bilimsel olarak değil argo bir dille açıklamak istiyorum Kısaca hasetlik fesatlık çekememezlik ve bilinçli bir kötülüktür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts