Jump to content

Abur cubur yemeyi bıraktım. (K.G.1)

ömerikko

Recommended Posts

Yaklaşık 1 aydır abur cubur tüketmiyorum. Kolalar, çikolatalar, cipsler...

İlk başlarda gerçekten çok zorlanıyordum. Ama zaman geçtikçe çokta gerekli olmadıklarını anladım. Bir değişiklik tam olarak gözlemleyemedim vücudumda fakat bunun kesinlikle öz güvenimi geliştirdiğini söylemeliyim. Yakında sağlıklsız olan yiyecekleri de azaltmayı planlıyorum. Fakat hayat koşullarım elverişli değil (ailemle aynı evde yaşamam, ekonomik güç gibi). Hayatımdaki ipleri elime aldığımda, ailemden ayrıldığımda; hayalini kurduğum köpeğimle beraber yaşayacağım o güzel, sıcak, huzurlu evime kavuştuğumda hayatımın çok daha güzel olacağına inanıyorum. Kaliteli ve mutlu bir hayatımın olması için elimden geleni yapmayı çalışıyorum. Umarım bu "konu" da sizlere umut, motivasyon kaynağı olur. Böyle çok daha konu açmayı düşünüyorum kişisel gelişim ile ilgili. Hem aldığım yolu arşivlemek hem de sizi teşvik etmek açısından güzel olacağını düşünüyorum. Ayrıca burdaki abur cubur tanımı bende biraz farklı olabilir. Hamburger, pizza, dondurma gibi şeylerden bahsetmiyordum abur cubur derken. Daha çok paketli olan abur cuburlardan bahsediyorum. Bunları da bırakmak isterim tabii ki ama şuan değil.

(Kayda değer bir değişiklik olursa ya da belirli bir zaman sonra konuyu güncellemeyi düşünüyorum. Sağlıcakla kalın :))

20 dakika önce, ömerikko yazdı:

Kolalar, çikolatalar, cipsler...

Bu saydıkların bağırsakları bozuyor. Bağırsak bozuk olursa beyinde bozulur. Aslında vücudu bir bütün olarak düşünmek gerek. 

Bunları bırakarak kendine iyilik yapmışsın. 

Bu konuda bir video yapılmış. Onu aşağıya bırakayım. 

• Like 1