Jump to content

Git, Lat Putunun Vajinasını Yala

alpinçayırı

Recommended Posts

Ebu Bekir'in Hudeybiye antlaşması sonucu Mekkeli müşriklerin temsilcisi Urve'ye dediği ahlaksızca ve iğrenç bir sözüdür. Al- Lat putunun pıtışı olduğunu iddia eden Ebu Bekir, Al-Lah'ın penisi olduğunu zannetmiş. Sanki günümüzde Müslümanlar, Kabe'de vajina şeklindeki Hacer-ül Esved taşının içine kafasını sokmuyor. Al sana çifte sıtandart...
"...Urve, Resulullah(SAV)'a geldi, onunla konuştu. Aleyhissalatu Vesselam Büdeyl'e söylediklerine yakın şeyler söyledi. Urve bu esnada:
"Ey Muhammed! Kavminin kökünü kazıdığını farz edelim, eline ne geçecek? Senden önce, Araplardan kavmini toptan helak eden birini işittin mi? Durum aksi olursa başınıza geleceği, Kureyş'in size neler yapacağını tahmin edebilirsin. Üstelik bu daha kavi bir ihtimal. Zira ben, aranızda ileri gelenlerden bazı kimseler görüyorum, halktan toplanmış, seni terk edip kaçmaya mütemayil kimseler de görüyorum" dedi.
Hz. Ebu Bekir(RA), onun bu sözüne dayanamayıp: 'Halt etmişsin; git, Lat putunun fercini(vajinasını/pıtışını) yala! Demek biz, Resulullah'ı terk edip yalnız bırakacakmışız ha!' diye şiddetle çıkıştı.
Urve: 'Bu da kim?' dedi. Kendisine onun Ebu Bekir olduğu söylendi..."
Kaynak: https://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu-551-sy4.html