Kovulmuş Üye Konu tarihi: 7 Eylül Report Paylaş Konu tarihi: 7 Eylül Bizim ihtiyarlar yine heyheylenmişler. TV izlemem ama kamyon dinlenme tesislerinde bir Türk açmış televizyonu oradan gördüm. Yeni mezun teğmenlerin bir kısmı kılıçlı mezuniyet yapmışlar. Yani en az ikiyüz kişi varlar kameradan öyle görünüyor. Birileri onlara yapın demişse , çare yok. Bu kadar salak olamazlar. İhtiyarın zoruna gitmiş olmalı ki bağırıp duruyordu. Nolmuş ki , yine kendini mağdur göstermek için numara mı çekiyor dersiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 8 Eylül Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül "siz kime kılıç sallıyorsunuz" RTE ismail saymaz da diyor ki; 1999' dan 2022' ye kadar aynı yenin yapılıyordu. o zaman niye sesin çıkmıyordu? ***********************************7************************* ben başka açıdan değerlendirecem meseleyi. -"ordumuz peygamber ocağı" (akape adalet bakanı) Son dakika haberi: Adalet Bakanı Tunç'tan Polatların tahliyesine ilişkin açıklama (msn.com) bu sözü elbet sadece akapeliler kullanmamıştır. cehapeliler bile kullanmaktadır. o zaman bende haklı olarak şu soruyu sormak durumundayım. bu ülke lightislam din devletimidir de benim haberim yok? o zaman bu ülkenin anayasasında niye türkiye laik' dir yazıyor? cehape akape aynısınız işte birleşin yeni anayasayı yapın ve ülke isminin sonua islam cumhuruiyeti(!) yazdırın olsun bitsin. aynı tiyatronun kadrolu oyuncularısınız bu kabak gibi ortada işte... Horoz dövüşü: CHP-AKP! - Prof. Dr. Necmettin Erbakan #shorts (youtube.com) bu dümenden kutuplaştırmalarınızı(oy tababını diri tutma algı operasyonları) ben yemiyorum. benim; bu cehapenin biz akape' ye devlette dinci oluşumlara karşıyız masallarına karnım tok... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül Evet CHP denen paçavra partisi de İslam'ı dini hertürlü kullanıyor sonra da laik devletiz diyor. Orduya peygamber ocağı diyen de chpdir. Çünkü akp ile aynı amacı güdüyor. Gençleri ölüme yollamanın tek yolu dindir. Kendi pislik düzenlerini korumak için gençlere gönüllü fedailik yaptırmanın tek yolu dindir. Kader diyerek bütün felaketleri yutturmanın tek yolu dindir. Yani din , bütün pislikleri örtmek için güzel bir kılıfdır. İslam Cumhuriyeti olmaz , İslam çamuriyeti olur. İslam ile Cumhuriyet yanyana gelemez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 34 dakika önce, hades yazdı: ismail saymaz da diyor ki; 1999' dan 2022' ye kadar aynı yenin yapılıyordu. o zaman niye sesin çıkmıyordu? Demek ki attan düşen öfkeli koyboyumuz kendine yeni bir mağduriyet yaratmak için bu olayı köpürtmeye karar verdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts