hades Konu tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 26 Ağustos "YİNE EN BEĞENİLEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞİM" Öte yandan Zengin "Bunu söylemekten hicap ediyorum ama ben sokağa çıktığımda çok alaka gören bir milletvekiliyim. Sürekli anketler yapılıyor, bu hafta da vardı, yine en beğenilen milletvekili seçilmişim. Kendi partimden ilk sırada seçilen milletvekiliyim" açıklamasıyla da dikkat çekti. AK Partili Özlem Zengin'den ezber bozan 'Dilruba' çıkışı: Tutuksuz yargılanmalı, kararı doğru bulmuyorum - Son Dakika Haberler (mynet.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Ülkeye bak meclis magazin paparazziii... Olmuş. Bu kadın domuzdan daha güzel belki haklılık payı var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos tutuklanmasını doğru bulmuyormuşmuş. tutuklatan zihniyet bir telefon uzakta emrinde el pençe. istese şaak diye müdahaleyle içeri tıktıkları gibi gene aynı müdahaleyle çıkarırlar. içeri tıkılması gereken asıl yasalara aykırı tuutklama yapan savcı ve hakimdir. muhatabı muaallak "gerizekalı" cümlesi için adam tutuklanmasına dümenden karşıymış. vay anasını sayın seyyirciler... sende azıcık vicdan olsa hemcinslerinin öldürülmesine, darbına seyirci kalmazdın. tıpkı bu kızın tutuklanması gibi, bu kadın cinayetleri zulmüne bal gibi, açıkça çanak tutuyorsun. dün haberlerde kızın dişlerini dökmüş aynın biri. Dilruba "gerizekalı" için tutuklu, diş döken maganda bırak mahkemeye çıkmayı karakoldan salınmış. Çok mu zor kadına, çocuğa, engelliye darp olaylarında kendini savunamayacak kişilere çok ağır hapis yaptırımı yasası için yırtınmak? Samimi olsan bu yasayı şak diye yaptıracağına adım gibi eminim. en kötü emine hanıma gitsen buna artık bir dur demek lazım dersin, o da eşinin başını yer, ve resin eminim gece yarısı meclisi toplatır. bu yasayı anında geçirtir. çünkü işler artık işinize geldimi şaak diye yasakladım, yasa yaptım diye yüğrüryor. lütfen aklımızla eğlenmeyin. benim ne cehepe ne sizin ne de sizin türeviniz dümenci mesclis sistem partileri siyasetcileri ile işim olur. aranızda vardır belki 3-5 namuslu milletin vekili gibi çalışan onlar müstesna. topunuzun bir allah varsa cezasını keşke verse nerde işte yok olsa bugüne kadar vermezmiydi? verirdi... yok işte yok allah din yok bunlar hep yalan dolan tıpkı sizin gibi... en beğenilme hikayeni kendi mahallene yediirirsinde. bizim aklımızla alay etmeye ne hakkın var? %51 koalisyonla elde ettiğin gücü 8 ay sonra %30 lara düşdüğünü bile bile halen ben iktidarım diye kendini kandırırsın da bu saatten sonra kendi mahallen bile yemez bu palavraları. milletin içine çıkıyormuş muş. pazara girsen halk seni parçalar be. %140 enflasyonu yarım açıklayan milletin cebinden çalanın sokağa çıkabilmesi mümkün mü? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts