Kovulmuş Üye Konu tarihi: 19 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 19 Ağustos Avrupa'nın bilimi de artık zıvanadan çıktı. Türkiye gibi ülkeler ilk deney alanları , bizi yerli ve milli siyasetçiler ile kobay olarak kullanmayı planlıyorlar. Şimdi RNA ilaçları süreceklermiş. Ne için? Bizim daha iyi olmamızı istiyor olabilirler mi sizce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 19 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos Aslında DNA kodlarımız çoktan ellerindedir benim demek istediğim artık RNA ilaçları üzerinden bizim DNA mıza karışabilmek istiyorlar. Mal , köle , iyi dindar yada sanayi eşeği üretmek istiyor olabilirler. İnsan hakları derneklerinden gık yok ama. Arpayı alan susuyor. Ben bu dünyaya çalışmaya gelmedim ki. İstemiyorum başkası için çalışmayı. Bu bir dayatmadır , hak ihlalidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 19 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos Gerçekten işe yarayan bir ilaca henüz denk gelmedim. Sadece uyuşturup nüksetmeyi engelliyorlar. Yeni ilaçlar ise sadece bir oyalama taktiğidir. Bu ilaçlarda bir işe yaramayacaktır. Tıp para üzerinden dönüyor. Bunu unutmamak gerekir bence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 19 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos Modern Tıp tıpkı din tanrısı gibi. İsmi var, kendisi yok. Ama kendisine tapan milyonlar var. Yaşlılar modern tıp sistemine çok kolay kanıyor. Aynı yaşlılar dine de çok kolay kanıyor. Alternatif tıbbı övmüyorum ama en azından tedavileri yan etki yapmıyor. Yani çörek otu yağının nasıl bir yan etkisi olabilir ki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 19 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos Halka salgın hastalık korkusu salarak ilaç manyağı yapıyorlar. Halbuki hepsi başka başka hastalıklara yol açıyor. İşin kökeni paradır elbette. Batu tubbını çok tınlamamak gerek. Herkes kendi kendinin doktoru olmalı bence. En iyisi hasta olmamaya çalışmak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts