buddha Konu tarihi: 16 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 16 Ağustos Amentü Anlamı Ben Allâh-ü Te'âlâ'ya, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allâh-ü Te'âlâ'nın yaratmasıyla olduğuna inandım. Öldükten sonra dirilmek de haktır. Ben şahadet ederim ki, Allâh-ü Te'âlâ'dan başka ilâh yoktur. Ve yine şahadet ederim ki, Muhammed (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) O'nun kulu ve peygamberidir.. Amentü Okunuşu Amentü billahi ve melâiketihi, ve kütübihî ve rusülihî ve'l yevmi'l-âhıri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihi mina'llâhi teâlâ ve'l-ba'sü ba'de'l mevt. Haggun, Eşhedü en lâ ilâhe illAllâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlühü. Kaynak:https://www.namazsitesi.com/dualar/amentu.html Amentü duasında kötülüğün ALLAH tan olduğu yazılı. Şeytandan olduğunu söyleyen kafirdir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 16 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 4 dakika önce, MrBean yazdı: Amentü Anlamı Ben Allâh-ü Te'âlâ'ya, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allâh-ü Te'âlâ'nın yaratmasıyla olduğuna inandım. Öldükten sonra dirilmek de haktır. Ben şahadet ederim ki, Allâh-ü Te'âlâ'dan başka ilâh yoktur. Ve yine şahadet ederim ki, Muhammed (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) O'nun kulu ve peygamberidir.. Amentü Okunuşu Amentü billahi ve melâiketihi, ve kütübihî ve rusülihî ve'l yevmi'l-âhıri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihi mina'llâhi teâlâ ve'l-ba'sü ba'de'l mevt. Haggun, Eşhedü en lâ ilâhe illAllâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlühü. Kaynak:https://www.namazsitesi.com/dualar/amentu.html Amentü duasında kötülüğün ALLAH tan olduğu yazılı. Şeytandan olduğunu söyleyen kafirdir. Bizim yolumuz Kuran'dan çok mürşidi mız hıca ahmet yesevi nin öğretisidir Kur'an-ı anlayıp ifadeye dökmeye bizim aklımız yetmez Biz şekilden çok niyet ve sâlih amel ve nefs terbiyesi ile ilgileniriz Diğer insanların yaptıkları değil bizim kendi tasavvuf yolculuğumuz ve nefs terbiyesi uğraşımızdır Ne zaman ki ben oldum dersin işte o zaman şaşarsın nefsine ve şeytana uyup Biz herkesden çok kendimizi hor görürüz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts