Kovulmuş Üye Konu tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 13 Ağustos Dünyanın çoğu ülkesinde kadınlar ağır işler de yapıyor , madende , inşaatta , imalatta , ağır sanayide çalışıyorlar. Ama Türkiye'de elleri üşümesin , ütüleri bozulmasın , otobüste ayakta kalmasın havasındalar. En hafif işleri kadınlara verip maaşları da aynı ödeniyor. Sonrada bu kadar rahatlık battığı için eşlerini sevgililerini aldatmaya başlıyorlar. Kendilerini çok büyük bir şey sanıyorlar. Götleriyle dünyayı devireceklerini düşünüyorlar. Çünkü empati yapamıyorlar. Eşi , sevgilisi ne şartlarda çalışıyor, bilmiyor yada anlayamıyor. Kolay zannediyor. Dünyada Türkiye'deki kadınlar kadar çapkın , zampara kadın yoktur. Bütün dünyayı gezdim , Singapur ve Kamboçya sonra Türkiye kadınları rezillikle yarışırlar. Evlenecekseniz yabancı bir kadınla evlenin. Kültür farkı falan filan bunlar sorun değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Özbek gelin olur mu 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 5 dakika önce, Max Stirner yazdı: Özbek gelin olur mu 🙃 Özbekler de var , şerefsizlikte yarışırlar. Unutmuşum. Uzak durulacak kadın ırkları Özbek , Türkiye, Tatar , Kamboçya , Singapur ve çingeneler. Uzak durulacak erkek ırkları Türkiye , Arap , çingene , Rus, Özbek , Tatar. Evlenilecek kadın ırkları Kürt , Rus , İngiliz , Arap , İspanyol , Yunan , Slav , İsrail, Portekiz , japon , çin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Peki ya Filipinli gelinler başka da kalmadı Babam Afgan alalım diyor hem dinine bağlı olur 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2 dakika önce, Max Stirner yazdı: Peki ya Filipinli gelinler başka da kalmadı Babam Afgan alalım diyor hem dinine bağlı olur 🙃 Filipinler orta düzey , Afgan kadın al ama dindar olmasın. Dindar olmayanını öneririm. Senni baban uyanıkmış , hizmetçi arıyor aslında. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Don Quijote okuduğum dan beri İspanyol kadınlarını merak ederdim Geçen restorana bir tane geldi Bence en iyisi İspanyol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 7 dakika önce, somebody yazdı: Evlenilecek kadın ırkları Kürt , Rus , İngiliz , Arap , İspanyol , Yunan , Slav , İsrail, Portekiz , japon , çin Bakın yanlış anlamayın , bunlar iyi hizmetkar olmazlar , ama kültürleri vardır , yaşamasını bilirler. Çocuğunuz ot gibi büyümez. Arabadan anladığınız kadar azcık insan sarrafı olun be. Evlenirken ahaaaa garıııı diye atlamayın hemen. Ağzını yoklayın , zihnini döktürün içinden ne çıkacak bir tartın amk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Reis Osmanlı torunu olup İsrail'e çatmayı bırakıp Aynı zamanda Emevi lerle din kardeşi olduğunu hatırlayıp İspanya ya cihad ilan etmeli Adamların gemileri neden yaktığını o gün anladım 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Sorun yok 7 yaşından beri tüm ev işlerini hep ben yaparım Ama en iyisi İspanyol değil ise bende imsanları gram tanımıyorum Bu arada ben bir ara sanayi de çalıştım ama arabadan anlamam Fakat insan davranışlqrı çok ilğimi çeker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Türkiye'den bir kadınla evlenmek istiyorsanız Kürt , laz yada Eskişehir, Antep , Urfa, Bilecik olabilir. Ege Akdeniz kadınları Türkiye'de yaramazlar. Erkek seçiminde de Kürtler ve lazlardan uzak durun , ege ve Akdeniz erkekleri düzgün olur , kadınları yaramaz. Türkiye'de kadınları yaramaz olan bölgeler , Niğde Konya , Kastamonu ,Nevşehir, Kırşehir , Hatay Mersin İstanbul İzmir , Antalya Muğla bursa , Artvin Genel olarak çingeneler her yerdedir, hepsi uzak durulmalı , adana çingenesi ile Kars çingenesi en pisleridir. Kadını erkeği uzak olsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2 saat önce, Max Stirner yazdı: Reis Osmanlı torunu olup İsrail'e çatmayı bırakıp Aynı zamanda Emevi lerle din kardeşi olduğunu hatırlayıp İspanya ya cihad ilan etmeli Adamların gemileri neden yaktığını o gün anladım 🙃 Bunu barbar Araplar başaramamış Türkler de aynısını yapınca başaracağını sanıyorsa aptaldır. İspanyol ırkı bozulmamış , ama ispanyadaki Arap ırkı yok olmuş. Bakalım İspanyol kadınları seni beni beğenecek mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos Türk kadınları kendilerini pazarlamaya çalışırlar. Bak beni almazsan gider başkasına veririm haaaaa... Diye şantaj yaparlar. Buna kıskandırma numarası diyorlar masumane. Ama aslında pazarlama numarasıdır. Başkasına vereceksen git ver , öyle karı pazarda da bulunur. Üzgünüm ki bildikleri tek kadınlık erdemi bu tür oyunlardan ibaret. Oyun entrika gibi konuları kafdınlık olarak görüyorlar. Kendilerini saray cariyesi sanıyorlar galiba. Biri onları uyandırmalı. İşte bu ben oluyorum , uyanın diye açtım konuyu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 13 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos @somebody Kadınlar konusunda ortalama bir Türk erkeğinin görüşlerini yansıtıyorsun. Bazı toplumsal normlar Türk kadınlarını başka ülke kadınlarından ayırsa da genelleme yapmak doğru değil. Fikirlerini doğru bulmuyorum. 2 saat önce, somebody yazdı: Evlenilecek kadın ırkları Kürt , Rus , İngiliz , Arap , İspanyol , Yunan , Slav , İsrail, Portekiz , japon , çin Mesela bu tamamen senin beklentilerini karşılayacak şekilde yazılmış. Japon kadınla evli olup bin pişman olan Türkler de çok. Kültürel farklar insandaki beklentiye büyük oranda etki eder. Sana göre iyi hoş olan başkası için kabul edilemez olabilir. Şu forumda artık kadınlar şöyle erkekler böyle ya da kadının şöylesi erkeğin böylesi makbul gibi tartışmaları vakit kaybı olarak görüyorum. Toplumumuzda her türden insan var, ister beğen ister beğenme. İnsanın yetiştirilme tarzına bağlı. Dolayısıyla herkes kendine uygun birini bulabilir. Yeter ki insan önce kendini tanısın, neyi neden istediğini bilsin. Bunları bilmeyen insan başkasına akıl danışsa da hayır gelmez. Herkes kendi istekleri doğrultusunda seçimini yapmakta özgür. Kendinizi tanıyın. Diğer insanları tanımaya çalışın. Dayatma kültürünü normalleştiren toksik zihniyetten uzak durun. Gerisi kendiliğinden gelir zaten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 1 saat önce, Mantılı yazdı: Mesela bu tamamen senin beklentilerini karşılayacak şekilde yazılmış. Japon kadınla evli olup bin pişman olan Türkler de çok. Kültürel farklar insandaki beklentiye büyük oranda etki eder. Sana göre iyi hoş olan başkası için kabul edilemez olabilir. Evet çünkü Türk erkekle evlenilmez diye yazdım. Burada yanlış yapan japon kadın olmuş. Ama bir japon kadın ile İngiliz erkek pekala geçinir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos Çin'de ilkokulda çocuklara anne babalarının ne kadar zor şartlarda çalıştıkları izletiliyor. Yani bakın ailelerimiz sizin için çalışıyor şımarıklık yapıp emeklerinizi boşa harcamayın diyorlar. Orada ter döken senin baban anan deniyor. Türkiye şımarık müsveddeleri ile doldu taştı. Bulduğunu bunuyor , beğenmiyor. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaz Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos Bu toplumda kadınlara pozitif ayrımcılık da var şiddette var yani ya kıskanılacak konumdalar yada kötü bir yaşam sürüyorlar. İki durum da ayrı ayrı değerlendirilebilir ancak gereksiz. Organizma kendisi için en iyisini ister bu yolda doğru veya yanlış seçimler yapar ve o hayatı yaşar geri kalan kültürel değişkenler birey tarafından bir anda değiştirilemez şeylerdir ancak toplumsal olarak zamanla değişime uğrayabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts