Mempish Konu tarihi: 7 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 7 Ağustos Mutlaka herkesin vardır. unutulmaz şiir tadında anıları. Bir Halikarnas balıkçısı kıvamında belki kıyıda belki bir mekanda belki de gözden ırak bir yerlerde. Anılarımız olmasa şu hayatta yaşadığımızı nasıl hatırlardık. Acaba. İlk anı benden olsun. Dünya google sayesinde o kadar küçüldü ki.. Evelden bize çok büyük gelirdi. Mezarında rahat uyusun abim. Bizi bir gün İspanyaya götürdü. İspanyanın da bazı şarapları ünlüdür. Sevilla dayız. orada Flor De Sal Wine Bar vardı. Şimdi var mı bilmiyorum. Ne içelim dedik. Barmen bize Seville Estate markalı şarabı önerdi. Onun birde toprak ta yapılanı varmış. koyu ve kırmızı bir şarap. Şarap ama 2 dublede duman olduk. Abimle Bu bara bizden başka Hangi Türk geldi acaba diye konuşurken, Yan masada şapkalı biri bize arkası dönük oturuyor. baktım türkçe konuşuyor. Abime dönüp gülerek arkayı işaret ettim. Arkada bir türk var galiba dedim. Abim uzun boylu biriydi. Kalktı sonra bir anda o masaya giderek. Savaş abi Ahh be abim seni görmek ne güzel demesin mi? Sonra birde baktım ki Savaş AY Biz şok tabi. Bizde gittik masaya mecburen tabi öpüş tokalaş. Laf arasında Savaş abiye takıldım. Abi dedim ya bu barda bir tek sen vardın şapkalı anlamalıydık affet bizi dedim gülüştük. 5-10 dakika sohbet ettik Savaş abi de Başka bir 2 şarap önerdi. Hatta biri Kont Barnebeu nun içip kadına aşık olduğu şarapmış ismi aklımda kalmadı. bize rahat uyusun... birini alıp otele götürdük. Ne güzel günlerdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts