Jump to content

Acımasız Arapların gerçek yüzünü gösteren Film.

Mempish

Recommended Posts

Seneler önce bir Rus filmi görmüştüm

Oda zengin bir arap ülkesine çalışmak için giden Rus kızlarının sevgilileri ile birlikte seks kölesi yapılması ve kaçmasını anlatıyordu

Demek ki kendinden olmayana karşı bu adamlar hala cahiliyye devri arapları gibi davranıyor

Muho cahiliyye devri pisliklerini arapların birbirine yapmasını ortadan kaldırmış sanırım sadece

Diğer insanlara karşı bunları yapmak hala mübah

Bu İsrail'in kendini seçilmiş ırk olarak görüp Filistin'de yaptıklarından ne farkı var sonra bizim reiste bir gece ansızın gelebiliriz desin

Okullarda İspanya'ya katliama ve köle avına giden Araplar gemileri yaktı diye övülsün

Müslüman yapınca iyi kafirler yapınca kötü

Bizim fetih aşıgı osmanlıcı cariye soylular da cabası

Isparta da askerlik yaparken özel kuvvetler den refüze pek çok rütbeli vardı bunlardan biri olan tim komutanımız garip bir şekilde bizleri incelemeye ve Amerika ile savaş çıkarsa bir düşman askerinin kaç tane Türk askeri öldürecegini hesaplamaya başladı ve güldü

Ki o dönem 2013 yılı askerliğin askerlik olduğu son dönem bugün ordu ne halde herkes bilir zaten

Önceden diğer ordular paralı askerlik yapıyor bizim askerimizin cesareti yeter bizimle savaşamazlar teçhizat üstünlüğü önemli değil diyorlardı

Bugün bizim ordu yıllar sonra gelen teçhizat modernizasyonuna sahip fakat bu paralı askerlik mülakatlarına bende gittim adamların ciğerini bilirim

Msb ye kaç defa yazdım  üç ay maaşını ödemeyin bakalım bu paralı askerler ne yapar diye